Simon Lévelt | We R Asia

Simon Lévelt: proef de wereld, verrijk je smaak met premium biologische koffie en thee

Proef de wereld. Verrijk je smaak. Dat is waar Simon Lévelt voor staat. Bij Simon Lévelt maken ze premium biologische koffie en thee en daar staan zij ook echt voor. Een echte speciaalzaak die er naar streeft om tegen hun 200-jarige bestaan, in 2026, volledig biologisch te zijn met hun thee en koffie.

Simon Lévelt x We R Asia

Linda van Simon Lévelt vertelt: ‘Onze kennismaking met We R Asia verliep via ons marketingteam. We waren op zoek naar een hoogwaardig geschenk dat we aan het einde van het jaar aan onze klanten konden geven, als extraatje voor degenen die onze speciaalzaken bezochten. Het begon allemaal met een messing sluitclip, gegraveerd met ons logo erop. We waren zo tevreden over de samenwerking met We R Asia dat we besloten ons assortiment uit te breiden. Op dit moment bieden we ook een messing sluitclip aan met het jaartal erbij, evenals twee maatscheppen voor koffie en thee’.

Simon Lévelt | We R Asia

De meerwaarde van We R Asia voor Simon Lévelt

Linda: ‘Wat ik echt heel uniek vind aan We R Asia is de hoge mate van transparantie in jullie supply chain. Het is opmerkelijk dat jullie een portal hebben waarin jullie stap voor stap aangeven welke vervolgstappen er genomen worden. Wanneer we een bestelling bij jullie plaatsen, kunnen we precies zien waar de boot zich bevindt. Jullie hebben gedetailleerde kennis over de productielocaties en dat is iets waar wij enorm veel baat bij hebben. Helaas is de transparantie in de supply chain bij non-foodproducten minder hoog dan voor koffie of thee. Bij We R Asia krijg je stapsgewijs ieder gedeelte van het proces, van (monster)productie in de fabriek met keuringsrapport tot de binnenkomst van de container in Rotterdam, mee, daarmee zetten jullie echt de norm voor de rest van de markt.’

Laatste artikelen

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Gegevens

Hoofdkantoor Nederland
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
Nederland

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

KvK: 55560946

Kantoor Vietnam
Adres: 37/1 Bo Bao Tan Thang Street
Buurt: Son Ky Ward
District: Tan Phu
Stad: Ho Chi Minh City

 

Kantoor India
Adres: 142, 19B, 17 Main
Sector 3, HSR lay-out
Postcode: 560102
Stad: Bengaluru

Kantoor China
Adres: No. 8   Block   D.
Postcode: 523710
Stad: Dongguan
Provincie: Guangdong

nl_NLNL