Keuring in China

Waarom keuring in China? Je kiest ervoor om producten te laten maken in China en je wilt daarnaast dat deze producten voldoen aan de gewenste kwaliteitsstandaarden. Het is vanuit Nederland natuurlijk lastig om een goede keuring op kwaliteit uit te voeren in China. Gelukkig ontzorgen wij dit volledig voor je! Dankzij aan onze lokale aanwezigheid met een kantoor in China en Vietnam zitten we bovenop het productieproces en is communicatie geen barrière.

We doen onderzoek naar jouw product en bevragen de kwaliteitseisen die jij wenst. Ook doen we vooronderzoek naar de desbetreffende leverancier.

Onze collega in China gaat fysiek langs bij de leverancier om de keuring in China uit te voeren. Dit doen we door een aantal samples te testen en te kijken hoe de omstandigheden in de fabriek zijn.

We schrijven een gedegen rapportage uit over de bevindingen. Deze koppelen we terug naar jou. Is de kwaliteit niet naar behoren? Dan kunnen we mee helpen zoeken naar een leverancier die qua kwaliteitseisen aansluit op jouw wensen!
Kwaliteitscontrole China en vietnam, keuring in China | We R Asia