Van auto-onderdelen
tot aan textiel en accessoires.
We importeren alles
binnen jouw wensen.

Inkopen in China

Wil je 10.000 stuks van unieke producten inkopen in China, maar lijkt het moeilijk om de juiste leverancier te vinden of kom je andere uitdagingen tegen? 

We R Asia neemt het productieproces in China, Vietnam en India voor je uit handen. 


Dankzij onze lokale aanwezigheid bij de productie van producten in China en onze ervaring met producten inkopen in China sinds 2007, zijn we experts in het vinden van de juiste leverancier voor jouw inkoop in China. 

Ben je benieuwd hoe we jouw producten laten maken en inkopen in China? Hieronder kun je verschillende productcategorieën en voorbeelden van klanten bekijken. Of het nu gaat om industriële onderdelen of speelgoed, wij zorgen voor de inkoop in China. 

Waarom kiezen voor We R Asia?

De juiste leverancier

Onze lokale teams zijn gespecialiseerd in producten inkopen in China. Zij zorgen ervoor dat jouw inkopen in China succesvol worden gerealiseerd

Kwaliteitscontroles

Tijdens het proces van importeren voeren onze collega’s in China regelmatige kwaliteitscontroles uit

Schakel tussen Nederland & Azië

Door onze teams in Nederland en China communiceren we soepel en transparant tijdens het importeren

Transport overzicht

We houden je op de hoogte over updates in het transport van jouw producten uit China

Op basis van jouw wensen zoeken we een leverancier waar we jouw producten inkopen in China, en die aansluit op jouw wensen.

We gaan bij deze leverancier(s) een sampletraject in, totdat jij zelf akkoord bent. Dan pas gaan we verder met de producten in China in te kopen. 

We voeren frequent kwaliteitscontroles en audits uit bij de leveranciers waar we jouw producten in China inkopen. 

Zo zorgen we dat we de voortgang en kwaliteit van de productie nauwgezet in de gaten houden en sturen we bij waar nodig.

Op het moment dat de productie van jouw aanvraag is afgerond, zorgen we dat we de ingekochte producten importeren uit China en deze afgeleverd worden op de door jou gewenste locatie.

Zo verzorgen wij dus het hele proces van producten inkopen in China.

Producten inkopen in China

We R Asia is opgericht in 2007, en hierdoor hebben we jarenlange ervaring met producten inkopen in China.

Dit zorgt ervoor dat we met zorg jouw productieproces overzien en begeleiden waar nodig, met de juiste mensen dichtbij de leveranciers én dichtbij de klant.

Onze methodiek staat voor hoogwaardig Europees kwaliteitsmanagement, uitgevoerd door onze teams in sourcing, projectmanagement en kwaliteitscontroles.

Producten inkopen in China brengen wij tot een succes met onze lokale teams in Nederland, China, Vietnam en India.

Benieuwd naar de mensen die het proces van producten importeren uit Azië voor jou volledig ontzorgen? Bekijk hier onze teams in Nederland, China, Vietnam en India.

Het uitbesteden van producten inkopen in China

Inkopen in China | We R Asia

Zodra jouw aanvraag besproken is en uitstaat, zullen onze teams in China, Vietnam of India onderzoeken waar producten importeren in Azië het beste uitgezet kan worden. Deze leveranciers moeten voldoen aan jouw en onze kwaliteits- en duurzaamheidseisen. De sampleproductie gaat pas van start als jij akkoord bent.

Na goedkeuring van de sample instrueren we de leverancier dat het proces van jouw producten laten maken in China kan starten. Wij voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om ervoor te zorgen dat het product aan alle standaarden en normen voldoet.

Ook houden we je regelmatig op de hoogte over het inkopen van jouw producten in China.

Kwaliteitscontroles

Als je ervoor kiest om je producten in te kopen in China, wil je natuurlijk dat deze producten voldoen aan de gewenste kwaliteitsstandaarden. Vanuit Nederland is het lastig te controleren hoe de kwaliteit van je productie is.

Gelukkig ontzorgen wij deze kwaliteitscontroles tijdens het proces van producten inkopen in China volledig voor je. We zitten bovenop het productieproces en communicatie is geen barrière door onze lokale aanwezigheid.

Wij zorgen ervoor dat we succesvol jouw producten inkopen in China, zodat jij je kan focussen op waar je echt goed in bent. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust even contact met ons op.