Op zoek naar een handelspartner in China?

Handelspartner in China

 Waarom een handelspartner in China? Je wilt producten laten ontwikkelen in een Aziatisch land zoals China, want de productiekosten liggen er lager en je kunt grotere aantallen geleverd krijgen binnen een kortere tijd dan bijvoorbeeld Europese leveranciers kunnen. Toch kan laten produceren in China door de complexheid ervan zorgen voor wat risico’s. In dat geval kunnen wij je als handelspartner in China volledig ontzorgen! Door onze jarenlange ervaring in het bemiddelen van productie in Azië én onze lokale aanwezigheid in China hebben we een ideale onderhandelingspositie op het gebied van productie, en is er nooit sprake van een taal- of cultuurbarrière tijdens het zakendoen.

Wat doen we voor jou?

Op basis van jouw wensen zoeken we een leverancier die aansluit op jouw wensen. We stellen een maximum prijs per product af die jij wilt betalen en zorgen dat dit in overeenstemming komt met het aanbod van de leverancier. 

We starten een sampletraject. Pas op het moment dat jij akkoord bent met het sample geven we akkoord op de start van de productie. In de tussentijd verzorgen we frequente kwaliteitscontroles bij de fabrikant.

Op het moment dat de productie van je aanvraag is afgerond, zorgen we dat de producten per lucht- of zeevracht worden afgeleverd bij de door jou gewenste locatie. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de import!

Onze collega's
in China

Al sinds jaar en dag hebben we een kantoor in China, met vijf Chinese collega’s. De meesten van hen kunnen we al jaren onze collega’s noemen. Om de twee á drie maanden gaat iemand van ons Nederlandse team naar China, om te kijken hoe het met iedereen is, maar ook om een kijkje te nemen bij al onze leveranciers. Zo houden we gevoel met elkaar, maar ook met onze leveranciers. 

Bekijk hier ons hele team!

Team China | We R Asia