China fabriek

China fabriek: Je wil je in China fabrieken en leveranciers vinden om je productie uit te besteden, want de kosten zijn er lager en je kunt grotere aantallen geleverd krijgen binnen een kortere tijd dan bijvoorbeeld Europese leveranciers dat kunnen. Toch kan het vinden van een fabriek in China zorgen voor wat uitdagingen. In dat geval is We R Asia dé productiepartner voor jou!

Door onze jarenlange ervaring met het bemiddelen van productie in Azië en onze lokale aanwezigheid kunnen wij in China fabriek en klant matchen. Deze fabrieken moeten uiteraard passen bij jouw kwaliteits- en duurzaamheidseisen. Zo verzorgen wij het hele proces in China van fabriek tot levering. Maar wat doen we dan precies voor jou?

Op basis van jouw wensen zoeken wij een fabriek en leverancier in China. Wij gaan bij deze fabriek(en) een sampletraject in, totdat jij er zelf akkoord mee bent. Dan pas gaan we in China met de fabriek verder.

Met onze lokale collega’s gaan wij in China fabriek en leverancier bezoeken en voeren we audits uit. Op deze manier houden we de voortgang van jouw productie in China in de gaten en kunnen we de kwaliteit waarborgen. 

Van China fabriek tot levering

Op het moment dat jouw producten klaarliggen, kunnen wij in China fabriek en transport verbinden. Per lucht- of zeevracht worden de production dan afgeleverd bij de door jou gewenste locatie. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het transport, dat regelen wij van deur tot deur.

China: fabriek en productie

We R Asia is opgericht in 2007, hierdoor hebben we al jarenlange ervaring met in China fabriek en klant matchen voor de productie van jouw unieke producten. Bij We R Asia willen we onze klanten compleet ontzorgen met de beste professionele service en de hoogste kwaliteit producten, op de meest duurzame manier in alle fases van productie en transport, waar onze toegewijde mensen het verschil maken.

We hebben al sinds jaar en dag een kantoor in China, met vijf Chinese collega’s. Sommigen kunnen we dus al jaren onze collega’s noemen, en zij zorgen voor een soepele communicatie tussen team China, fabriek en klant. Samen met hen verzorgen wij in China productie voor onze klanten, van transport tot levering.

Benieuwd naar wie er achter de communicatie met jouw China fabriek in Azië en Nederland zitten? 

Voordelen fabriek China

In China fabrieken vinden en productie uitbesteden kan een grote stap zijn voor jouw bedrijf, waar veel uitdagingen bij komen kijken. Dus wat zijn eigenlijk de voordelen van productie in China met We R Asia?

De juiste fabriek

Onze lokale teams vinden voor jou de beste fabriek in China

Samples en kwaliteitscontroles

Productie gaat pas van start als jij tevreden bent in China. De fabriek maakt dus eerst altijd samples

Duurzaamheid

We zorgen voor duurzame materialen, second sourcing en factory audits

Altijd up-to-date

In ons online klantenportaal kun je altijd de status van je leveringen zien uit China, fabriek tot levering

Schakel: China fabriek en team Nederland

Ons team in China zorgt voor soepele communicatie tussen China en Nederland, zodat wij alles tijdig met jou kunnen delen

In China fabriek vinden en productie uitbesteden

Zodra we in China een fabriek hebben gevonden voor jouw productie, starten we de sampleproductie. Deze gaat pas van start als jij akkoord bent met de fabriek. Schumi, kwaliteitscontroleur in China vertelt:

“Wij gaan altijd eerste langs bij de fabriek in China om de kwaliteits- en duurzaamheidsstandaarden te bekijken. Ook voeren we regelmatig kwaliteitscontroles uit om ervoor te zorgen dat jouw product aan al jouw wensen voldoet. Onze projectmanagers in China communiceren onze bevindingen dan weer naar onze collega’s in Nederland.”

Benieuwd hoe we voor jou in China fabriek kunnen vinden die bij jouw producten passen? Neem gerust even contact met ons op.