Onder de vleugels genomen door Zwanenberg Advies

Als dynamisch bedrijf krijg je weleens te maken met organische personeelswisselingen. Vaak lopen de wisselingen naadloos in elkaar over en kunnen werkzaamheden gewoon doorlopen. Toen we afgelopen juni afscheid namen van onze financial controller verliep de wisseling echter wat minder naadloos: tot en met half augustus zaten we namelijk zonder onze ‘finance guy’ bij We R Asia. Zwanenberg Advies heeft dit gat perfect opgevuld voor ons, door de topper Marlies een aantal uren in de week bij ons op kantoor bij te laten springen. 

 

De experts van Zwanenberg

Zwanenberg Advies is een administratiekantoor, die loonadministratie en administratieve dienstverlening verzorgt voor bedrijven. Daarnaast helpen zij hun klanten met vragen en geven strategisch advies. Met bijna 60 jaar ervaring, 3 vestigingen en 70 medewerkers weten ze dan ook waar ze het over hebben. We hebben al een tijd een samenwerking met Zwanenberg Advies. Zij verzorgen onder andere onze loonadministratie. Dit keer hielpen ze ons met een erg specifiek vraagstuk uit de brand.

Zwanenberg Advies heeft ons direct bijgestaan toen onze vacature als Financial Controller nog niet vervuld bleek te zijn. Anita Leeijen, vestigingsmanager in Heesch en onze contactpersoon bij Zwanenberg, legt uit: “We helpen onze klanten met onder andere loonadministratie, met vragen die ze hebben, maar daarnaast doen we ook een stukje interrum. Jullie situatie was daar een specifiek voorbeeld van. Marlies kon die twee maanden bij jullie bijspringen, omdat we zo’n groot bedrijf zijn en daarom flexibel en direct kunnen acteren. We kunnen bijspringen op het moment dat een financial controller ziek is, of als er tijdelijk niemand deze functie bekleed. In een heel aantal bedrijven nemen we zelfs voor meerdere jaren de volledige administratie op ons, omdat deze bedrijven heel klein zijn of misschien geen affiniteit hebben met administratie.”

“Samen geven we uw onderneming een impuls” – Zwanenberg Advies

Marlies heeft van juni tot en met half augustus drie halve dagen per week meegedraaid bij ons op kantoor. Hiermee waren we een heel eind geholpen en hadden we wat ademruimte om naar een goede controller op zoek te gaan. “Klanten helpen en adviseren met vraagstukken is iets wat we bieden. Op financieel en administratief gebied zijn we een vertrouwenspersoon van de klant, waardoor we vaak gevraagd of ongevraagd advies geven. Dit kan gaan over dagelijkse dingen, of zaken die in de verre toekomst zullen gaan spelen. We kijken waar een bedrijf behoefte aan heeft en geven op basis daarvan fiscale of bedrijfseconomische adviezen. We stellen ons echt op als sparringpartner. Zo kan het ook zijn dat je als bedrijf op zoek bent naar een nieuwe financial controller. In dat geval bekijken we wat voor type controller je als bedrijf nodig hebt, wie het beste past en hoe je deze kunt vinden.”

 

Anita en Marlies, bedankt!

Intussen zit onze nieuwe financial controller Lars van Rijen op zijn plek. Maar eerst heeft hij met Marlies mee kunnen kijken en informatie gekregen over de ins en outs van het systeem en de werkwijze. Zo heeft hij een vliegende start kunnen maken bij We R Asia.

Zwanenberg, Anita en natuurlijk Marlies, hartstikke bedankt namens team We R Asia!

Latest news [Dutch]

[are_there_posts]

Do you want to stay up-to-date about recent developments? Subscribe to our monthly newsletter!

Contact

Dutch headquarters
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
The Netherlands

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

COC: 55560946

Vietnam office
Address: Bo Bao Tan Thang Street
Area: Son Ky Ward
District: Tan Phu
City: Ho Chi Minh City

 

India office
Adres: 142, 19B, 17 Main
Sector 3, HSR lay-out
Postcode: 560102
Stad: Bengaluru

China office
Address: No. 8 Block D.
Postal code: 523710
City: Dongguan
Province: Guangdong

en_USEN