Kwaliteit waarborgen van productie in Azië? Wij doen de kwaliteitscontroles voor je!

China heeft de laatste jaren een hoop ingehaald op het gebied van productie en de kwaliteit ervan. Zo werken wij bijvoorbeeld alleen maar samen met leveranciers die voldoen aan Europese kwaliteitsnormen. Toch voldoet een groot deel van de fabrikanten (nog) niet aan de norm die je misschien wenst. 

 


Produceren in China, Vietnam en India

Wanneer je producten wilt laten produceren in China, Vietnam of India zijn er een aantal obstakels die zich misschien wel aan je voordoen. Welke fabrikant moet je bijvoorbeeld hebben? Hoe weet je of deze fabrikant jouw product kan maken en of het wel van de juiste kwaliteit is? En als je zo’n fabrikant hebt gevonden, hoe kun je dan gedurende het proces het beste communiceren met een taalbarrière? Om dan nog maar niet te spreken over de levertijd. Daar hebben ze in Azië een hele andere kijk op dan wij.  

 

Hulp nodig bij sourcen? Neem contact us in order to find out more about how we can fulfil your needs.

 


Mogelijke missers

In het proces zelf kunnen er dus een aantal dingen misgaan. Zo kunnen fabrieken in Azië soms concessies doen aan het einde van de productie of bij een tweede bestelling. Soms doen fabrieken dit om geld te besparen, door goedkopere materialen te gebruiken, door minder aandacht aan kwaliteit te schenken, door goedkoper (minder gekwalificeerd) personeel in te zetten en door de productie te overhaasten. Om deze reden is het van belang dat je kwaliteitscontroles uit laat voeren als je grote hoeveelheden importeert. Maar hoe ga je dat doen vanuit Nederland? En al helemaal nu reizen wegens COVID-19 heel erg lastig is geworden?


Kwaliteitscontroles in China, Vietnam en India door We R Asia

We R Asia helpt je bij het onderhandelen met fabrieken in China, Vietnam en India en voert kwaliteitscontroles uit op locatie. Hoe we dat doen? Door onze jarenlange ervaring met sourcen in Azië, maar bovenal door onze lokale aanwezigheid met een kantoor in China, Vietnam en India. In samenwerking met ons kantoor in Nederland voeren we kwaliteitscontroles en onderhandelingen probleemloos voor je uit, juist in deze tijd. 


Lokaal aanwezig

Onze collega’s in Azië zijn lokale mensen die al jarenlang bekend zijn met de lokale leveranciers, waardoor we een goede onderhandelingspositie hebben. Ze kennen de markt, weten de leveranciers te vinden met de juiste kwaliteitseisen en weten vervolgens de Europese wens perfect te communiceren naar de leverancier. Ze kennen als geen ander de gewenste kwaliteitsstandaarden en gaan dan ook geregeld langs voor kwaliteitscontroles. 


Van A tot Z

Van industriële onderdelen tot aan fietsframes: we hebben ervaring in uiteenlopende productcategorieën. Onze projectmanagers in Nederland, en onze kwaliteitscontroleurs en projectmanagers in China, Vietnam en India zorgen dat jouw productie van begin tot eind klopt. Wat je vraag ook is op het gebied van outsourcen van je productie, wij helpen je graag! Lees hier meer over wat we doen, en hoe we jou verder kunnen helpen.

Latest news [Dutch]

[are_there_posts]

Do you want to stay up-to-date about recent developments? Subscribe to our monthly newsletter!

Contact

Dutch headquarters
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
The Netherlands

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

COC: 55560946

Vietnam office
Address: Bo Bao Tan Thang Street
Area: Son Ky Ward
District: Tan Phu
City: Ho Chi Minh City

 

India office
Adres: 142, 19B, 17 Main
Sector 3, HSR lay-out
Postcode: 560102
Stad: Bengaluru

China office
Address: No. 8 Block D.
Postal code: 523710
City: Dongguan
Province: Guangdong

en_USEN