Welkom in 4718! Het jaar van de os

Geboren in 1973? Of toevallig in 1985? Dan heb je geluk, want dit is jouw jaar! Vandaag begint het Chinese nieuwjaar, oftewel het jaar van de os. Volgens de Chinezen een perfect jaar voor vriendelijkheid, betrouwbaarheid en doorzetters. Maar ook voor koppigheid…


“Knallend” het nieuwe jaar in

Dit jaar geen groot feest als andere jaren, maar dat betekent niet dat we niet knallend dit Chinese jaar in gaan met veel voornemens. Groei is geen vreemd begrip bij We R Asia, maar dit jaar is het toch een groot voorrecht om uit te kijken naar veel mooie ontwikkelingen binnen en buiten het team.  


India & Vietnam

De grootste ontwikkeling van dit jaar: we openen ons vierde kantoor in Mumbai. We zijn hard aan het werk om ook in India jouw productievraag te kunnen realiseren. Op deze manier kunnen we duurzame productie blijven bieden, met een gezonde spreiding in Aziatische landen. Ook in Vietnam werken we aan de weg om de productiepotentie nog beter te benutten.


En binnen het team…

Naast doorgroeien in nieuwe en bekende landen, groeien we ook binnen het team! In Veghel zijn Junior Projectmanager Charlot Timmers en sales/content intern Sil van Hek met veel enthousiasme van start gegaan. En we hebben nog wat te vieren: 8.000 kilometer verderop werkt Kane inmiddels een jaar voor ons in China. Gestart als ondersteuning tijdens de COVID-19 lockdown is hij inmiddels volledig kwaliteitscontroleur!


Veel om naar uit te kijken dus. We maken er een mooi jaar van!


Namens het hele team, gelukkig nieuwjaar! Of zoals Jasper het zegt:

新年快乐

Gegevens

Headquarter The Netherlands
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
Nederland

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

COC: 55560946

Vietnam office
Address: Bo Bao Tan Thang Street
Area: Son Ky Ward
District: Tan Phu
City: Ho Chi Minh City

China office
Address: No. 8 Block D.
Postal code: 523710
City: Dongguan
Provence: Guangdong

en_USEN