Welkom in 4718! Het jaar van de os

Geboren in 1973? Of toevallig in 1985? Dan heb je geluk, want dit is jouw jaar! Vandaag begint het Chinese nieuwjaar, oftewel het jaar van de os. Volgens de Chinezen een perfect jaar voor vriendelijkheid, betrouwbaarheid en doorzetters. Maar ook voor koppigheid…


“Knallend” het nieuwe jaar in

Dit jaar geen groot feest als andere jaren, maar dat betekent niet dat we niet knallend dit Chinese jaar in gaan met veel voornemens. Groei is geen vreemd begrip bij We R Asia, maar dit jaar is het toch een groot voorrecht om uit te kijken naar veel mooie ontwikkelingen binnen en buiten het team.  


India & Vietnam

De grootste ontwikkeling van dit jaar: we openen ons vierde kantoor in Mumbai. We zijn hard aan het werk om ook in India jouw productievraag te kunnen realiseren. Op deze manier kunnen we duurzame productie blijven bieden, met een gezonde spreiding in Aziatische landen. Ook in Vietnam werken we aan de weg om de productiepotentie nog beter te benutten.


En binnen het team…

Naast doorgroeien in nieuwe en bekende landen, groeien we ook binnen het team! In Veghel zijn Junior Projectmanager Charlot Timmers en sales/content intern Sil van Hek met veel enthousiasme van start gegaan. En we hebben nog wat te vieren: 8.000 kilometer verderop werkt Kane inmiddels een jaar voor ons in China. Gestart als ondersteuning tijdens de COVID-19 lockdown is hij inmiddels volledig kwaliteitscontroleur!


Veel om naar uit te kijken dus. We maken er een mooi jaar van!


Namens het hele team, gelukkig nieuwjaar! Of zoals Jasper het zegt:

新年快乐

Wil je altijd op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen rondom produceren in China, Vietnam en India? Volg ons dan op LinkedIn!

Wij zijn We R Asia, al sinds 2007 gespecialiseerd in het uitbesteden van productie op maat in Azië. Vanuit Nederland zorgen we er samen met onze collega’s in China, Vietnam en India voor dat we de juiste fabrikant voor jouw product zoeken. We begeleiden je in het hele proces: van de sampleproductie tot aan de levering. Onze klant is bijvoorbeeld een groothandel, webshop of productiefabriek met (interesse in) een eigen merk, en koopt in voor minimaal 20.000 euro per jaar.


Heb je plannen om je productie te outsourcen of heb je interesse in een kwaliteitscontrole op locatie in China, Vietnam of India? Neem dan gerust contact met ons op via +31 413 395250 or info@we-r-asia.com.

Wil je meer updates en interessante blogs zien over produceren in China, Vietnam & India? Volg ons dan op LinkedIn!

Latest news [Dutch]

[are_there_posts]

Do you want to stay up-to-date about recent developments? Subscribe to our monthly newsletter!

Contact

Dutch headquarters
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
The Netherlands

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

COC: 55560946

Vietnam office
Address: Bo Bao Tan Thang Street
Area: Son Ky Ward
District: Tan Phu
City: Ho Chi Minh City

 

India office
Adres: 142, 19B, 17 Main
Sector 3, HSR lay-out
Postcode: 560102
Stad: Bengaluru

China office
Address: No. 8 Block D.
Postal code: 523710
City: Dongguan
Province: Guangdong

en_USEN