Produceren in Vietnam

 Je wilt laten produceren in een Aziatisch land zoals Vietnam, want de productiekosten liggen er lager en je kunt grotere aantallen geleverd krijgen binnen een kortere tijd dan bijvoorbeeld Europese leveranciers dat kunnen. Toch kan de complexheid van het produceren in Vietnam zorgen voor wat risico’s. In dat geval kunnen wij je volledig ontzorgen!

Door onze jarenlange ervaring in het bemiddelen van productie in Azië én onze lokale aanwezigheid in Vietnam kunnen wij een leverancier vinden die past bij jouw kwaliteits- en duurzaamheidseisen. Wat doen we voor jou?

Op basis van jouw wensen zoeken we een leverancier in Vietnam die aansluit op jouw wensen. We gaan bij deze leverancier(s) een sampletraject in, totdat jij er zelf akkoord mee bent. Dan pas gaan we verder met produceren.

We voeren frequent kwaliteitscontroles en audits uit bij onze leveranciers op locatie in Vietnam, zo ook bij jouw leverancier. Zo zorgen we dat we de voortgang en de kwaliteit van de productie nauwgezet in de gaten houden en bijsturen wanneer nodig.

Op het moment dat de productie van je aanvraag is afgerond, zorgen we dat de producten per lucht- of zeevracht worden afgeleverd bij de door jou gewenste locatie. Je hoeft je dus ook geen zorgen te maken over de import!

Team Vietnam

Sinds medio april 2020 hebben we een kantoor geopend in Ho Chi Minh  City, Vietnam. Hier zitten onze toppers Linh en Path, die de zoektocht naar leveranciers, de kwaliteitscontroles en de levering op zich nemen vanuit Vietnam. 

We R Asia is opgericht in 2007, hierdoor hebben we jarenlange ervaring met het duurzaam produceren in Azië. Om jouw producties zo succesvol mogelijk te produceren in Vietnam, gebruiken we dezelfde methodiek als op onze kantoren in China en India. Deze staat voor hoogwaardig Europees kwaliteitsmanagement, uitgevoerd door onze lokale teams in sourcing, project management en kwaliteitscontroles.

Bekijk hier ons hele team!

Team Vietnam | We R Asia