Voor het BMX merk Meybo Bikes sourcen wij de productie van hun BMX fietsframes uit in China. We bemiddelen productie en borgen kwaliteit in de fabrieken.

De productie van de fietsframes van Meybo Bikes bemiddelen we met zorg. Samen met ons team in China zijn we continu op zoek naar fabrieken met de beste kwaliteit. Het is van belang dat de producten die we voor Meybo Bikes laten produceren betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn, omdat de berijders van een BMX fiets de meest gevaarlijke sprongen maken in hoog tempo. Zonder betrouwbaar stalen ros hebben Olympisch kampioenen BMX een veel hogere kans op ongelukken of andere narigheden. Daarnaast moet de fiets de juiste kwaliteit hebben om de meest belangrijke wedstrijden mee te kunnen rijden. En nog belangrijker: winnen.

We zijn er verder voor allerlei soorten duurzame uitbesteding van de productie van fietsframes, fietsonderdelen, auto-onderdelen en motoronderdelen. Al deze voertuigen moeten kunnen rekenen op betrouwbare onderdelen om veilig te kunnen functioneren. Door onze jarenlange ervaring met zakendoen met en in China kennen we de beste fabrieken en leveranciers, waardoor we de meest kwalitatieve producten kunnen uitbesteden en borgen.

Onze leveranciers en fabrieken worden uitgekozen op meest duurzame uitstoot, op arbeidsomstandigheden en op kwaliteit. Een productie moet namelijk niet ten koste gaan van milieu en mens. Dit is waar wij als We R Asia in geloven.