Word jij onze nieuwe stagiair?

Binnen de sales alles perfect op rolletjes hebben lopen is voor jou een must. Waar de salesman zijn vuur spuwt, zorg jij ervoor dat het wordt geblust en verwerkt. Jij zorgt er samen met de salesman voor dat het team van We R Asia sterk staat als een terracotta-leger. Zie jij jezelf al deze stage vervullen? 

 

Deze stage staat op je lijf geschreven omdat …

sushi je lievelingseten is, ‘wanderlust’ je tweede naam is, en het Verre Oosten juist als Thuis Best voelt. Een meewerkstage bij We R Asia is voor jou daarom echt een gamechanger, aangezien je nauw te maken krijgt met internationaal zakendoen. Een eerste kennismaking met de Chinese cultuur en de manier van onderhandelen geeft je een kennisvoordeel in de toekomst.

 

Je stage bestaat uit het ondersteunen van onze salesman met een hoop uiteenlopende taken. Je werkt bijvoorbeeld prijzen uit die je ontvangt in offertes. Daarnaast ga je zo nu en dan mee naar klanten en organiseer je netwerkactiviteiten. Door het relatief kleine team kun je meedraaien met de vele alledaagse werkzaamheden op het kantoor.

 

We R Asia, aangenaam

Een tien jaar lange ervaring met China is één van de zekerheden die We R Asia onderscheidend maakt. Dan hebben we het niet alleen over ons feilloze talent om met stokjes te eten, maar vooral over zakendoen en onderhandelen met China. We R Asia is flink aan het groeien, maar ons gezellige team is nog steeds ondergedompeld in een jonge ondernemende drive. Wat doet We R Asia dan precies?

 

We R Asia is een specialist in het uitbesteden van productieprocessen in Azië. Dit loopt uiteen van het uitbesteden van de productie van badkamermeubelen tot aan de productie van knuffels. We zoeken de juiste producent voor het gevraagde product. Dit maatwerk kunnen we mede realiseren vanuit ons kantoor in Dongguan, China, waar vijf Chinese collega’s aan het werk zijn. Vanuit ons hoofdkantoor in Veghel houden wij als achtkoppig Nederlands team contact met zowel onze klanten in Europa als onze collega’s op ons kantoor in Dongguan.

 

Waarom wij juist jou willen

Je bent een gemotiveerde student die breed inzetbaar is. Je bent niet bang je eigen verantwoordelijkheden te nemen, maar ook niet om vragen te stellen. We stimuleren creatieve en vindingrijke ideeën, ook bij jou als stagiaire. Je pro-actieve houding en een berg enthousiasme ontvangen we met open armen binnen het team. Je bent daarnaast natuurlijk sociaalvaardig en klantgericht, waardoor je bij onze medewerkers, maar al helemaal bij onze klanten, een lach op het gezicht kan toveren. En zij natuurlijk bij jou.

   

Kortom …

Dit is voor jou de aangewezen stage omdat:

 
  • Je een hbo-student bent;
  • Je creatief bent en goede communicatieve en sociale vaardigheden bezit;
  • Je in het Nederlands, maar ook in het Engels, niet op je mondje gevallen bent, en je schriftelijk makkelijk met deze talen overweg kunt;
  • Je afspraken, deadlines en processen opstelt en met arendsogen in de gaten houdt. Plannen en overzicht houden staan immers op je lijf geschreven;
  • Je pro-actief, initiatiefrijk, zelfstandig en enthousiast bent;
  • Je stressbestendig bent;
  • Social media als je broekzak kent;
  • Je een positieve instelling en mentaliteit hebt;
  • Je de vrijdagmiddagborrel zeker niet overslaat!
 

Mogen wij je hebben?

Ben je net zo enthousiast over ons als wij over jou? Mogen wij je dan hebben als stagiair?

 

Stuur je motivatiebrief en CV naar remco@we-r-asia.com, en wellicht zien we je hier binnenkort voor een gesprek!

Gegevens

Hoofdkantoor
Hoogstraat 5
5462 CW   Veghel
Nederland

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

KvK: 55560946

Kantoor China
Adres: No. 8   Block   D.
Postcode: 523710
Stad: Dongguan
Provincie: Guangdong
Kantoor China

nl_NLNL
en_USEN nl_NLNL