Welkom in het Jaar van de Hond!

Ben je meer een katten liefhebber? Dan zul je het komend (Chinees kalender-)jaar toch moeten buigen voor het Jaar van de Hond. Een heel positief jaar overigens, volgens de Chinese astrologie. Het is namelijk een jaar vol idealen, loyaliteit en betrouwbaarheid. Dit hebben we twee weken geleden goed gevierd!

China in rep en roer

Afgelopen maand was China in rep en roer; twee volle weken stonden in het teken van het Chinese nieuwjaar. Volgens de Chinese kalender ging Azië op vrijdag 16 februari over in het jaar 4715, ofwel het Jaar van de Hond. Dit is de belangrijkste festiviteit van het jaar voor de Chinezen. Om deze reden heeft het Chinese Nieuwjaar bij ons ook een speciaal plekje in het hart en organiseren we jaarlijks een evenement omtrent het Chinese Nieuwjaar. Op donderdag 22 februari gingen we daarom proosten op het ‘nieuwe jaar’ met onze gewaardeerde klanten en partners.

Chinees nieuwjaar in the Creative Playground 

The Creative Playground, het industrieel moderne bedrijvencomplex waar we gevestigd zijn, was volledig omgebouwd en aangekleed voor het Chinese Nieuwjaarsevenement. Met een DJ booth, een bar, uiteenlopende gerechtjes en verschillende leuke activiteiten werden onze gasten hartelijk ontvangen. De prijs die te winnen viel was daarnaast de kers op de taart..

Let the games begin

De ruimtes waren ingedeeld in zes verschillende activiteiten die de gasten konden uitvoeren tijdens het Nieuwjaarsevenement. Bij aanvang werden scorekaartjes uitgedeeld, met daarop de kaart van China weergegeven met zes grote Chinese steden. Elke activiteit vertegenwoordigde één stad. Op het moment dat de gasten een stad hadden bezocht (oftewel een activiteit hadden uitgevoerd) werd hen een bepaald aantal punten toebedeeld. Degene die de meeste activiteiten had uitgevoerd maakte kans op de felbegeerde prijs: Een uitstapje naar de Chinese Muur.

Knallend het nieuwe jaar in

De avond pakte uit in een gezellige reuring van levensechte virtual reality ervaringen, ontspannende massages, bijzondere origami kunstwerken, foute Nederlandse én Chinese karaoke muziek en leerzame presentaties. Dit alles werd gevolgd door een knallende afsluiter, namelijk een oogverblindend vuurwerkspektakel.

Voor ons betekende deze avond een warm welkom in 4715; het jaar van de hond. Een jaar waarin idealen richtinggevend zijn en meer samenwerking iedereen vooruithelpt. Het Chinese Nieuwjaarsevenement was een mooie voorbode voor een voorspoedig komend jaar!

Hartelijk dank voor het proosten met ons op het nieuwe Chinese jaar!

Gegevens

Hoofdkantoor Nederland
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
Nederland

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

KvK: 55560946

Kantoor Vietnam
Adres: 37/1 Bo Bao Tan Thang Street
Buurt: Son Ky Ward
District: Tan Phu
Stad: Ho Chi Minh City

Kantoor China
Adres: No. 8   Block   D.
Postcode: 523710
Stad: Dongguan
Provincie: Guangdong

Kantoor India
Adres: 20 Manuel Gonsalves Road
Postcode: 400050
District: Bandra West
Stad: Mumbai

nl_NLNL