We R Moving, again!

We hebben ondertussen 8 medewerkers, 16 computerschermen, en nog véél méér lopende projecten. Naast de plannen die Bek voor ons huidige kantoor in het verzamelpand ‘The Creative Playground’ heeft, barsten we zelf flink uit onze voegen. Tijd om na drie jaar ons volgende onderkomen te gaan betrekken. En wel in de oude boekhandel Bek, Boeken & Bijzonders in Veghel. 

Drie jaar lang hebben we met plezier gewerkt in het verzamelpand achter de drukkerij van Bek op bedrijventerrein De Dubbelen. Maar ook Bek heeft meer plaats nodig als groeiend bedrijf. Gelukkig hoeven wij geen afscheid te nemen van onze buren, want de oude boekhandel van Bek wordt omgetoverd tot een nieuw verzamelpand waar wij een bijzonder mooi plekje krijgen. Vanaf oktober zullen we ons dus langzaam richting het centrum van Veghel gaan verplaatsen.

Er moet nog wat geklust worden, zodat het nieuwe kantoor helemaal past bij onze bedrijfscultuur. Maar dat is het wachten waard. Want binnenkort willen we je dan ook graag verwelkomen onder de Chinese wilg naast de bamboestruiken in ons kantoor op Hoogstraat 5 in Veghel. Stay tuned!

Gegevens

Hoofdkantoor
Eisenhowerweg     13 a
5466 AB Veghel
Nederland

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

KvK: 55560946

Kantoor China
Adres: No. 8   Block   D.
Postcode: 523710
Stad: Dongguan
Provincie: Guangdong
Kantoor China