We R Moved

Afgelopen zaterdag 1 oktober zijn we van ons oude kantoor aan de Liessentstraat 9a in Uden naar een nieuw stekje op de Eisenhowerweg 13a in Veghel gegaan. Daar delen wij ons pand met het bedrijf We Are New; brand activators. Dit bedrijf helpt andere bedrijven onder andere met het opzetten van databasemarketing, het creëren en uitvoeren van nieuwe marketingcampagnes en fotografie en video.

 

Het nieuwe pand

Onze nieuwe werkplek is te vinden in het industriegebied de Dubbelen aan de Eisenhouwerweg 13a in Veghel, naast de A50. Het is voor ons een flinke upgrade ten aanzien van ons oude pand in de Ideeënfabriek in Uden: van 22m² kantoorruimte zijn we naar 120m² gegaan. Een noodzakelijk goed voor ons, want niet alleen hebben we op deze manier de ruimte gekregen om verder door te groeien, maar we hebben nu ook ruim voldoende werkplekken voor onze nieuwe stagiaires die we vanaf september aan ons team hebben kunnen toevoegen.

 

De verhuizing

Tijdens de verhuizing stuitten we op wat onverwachte moeilijkheden. De zwaar metalen archiefkasten en de zware tafelbladen leken even te groot om te kunnen plaatsen, maar staan na wat extra inspanningen toch weer vertrouwd op ons kantoor. De dag na het verhuizen zijn wij meteen aan de slag gegaan met het aansluiten van de computers, zodat wij onze klanten weer zo snel mogelijk te woord konden staan. Wij hebben de week van 1 oktober heel bewust uitgekozen, omdat onze collega’s in China in deze week vakantie hebben. Zo konden wij met zo min mogelijk oponthoud verhuizen.

We zijn inmiddels gesetteld in ons nieuwe kantoor en kunnen gelukkig weer aan de slag, maar de welbekende puntjes moeten nog op de I gezet worden. In de loop der weken zal alles langzaamaan meer vorm gaan krijgen en verwachten we in december onze laatste meubels vanuit China.

Op ons nieuwe Instagram account zullen wij de komende tijd foto’s van ons nieuwe kantoor posten en kunt u de vorderingen verder volgen.

 

Kom een kijkje nemen in ons nieuwe kantoor!

Wilt u ons nieuwe kantoor met uw eigen ogen bezichtigen? U bent altijd van harte welkom voor een kop koffie. U kunt dan altijd contact opnemen via info@we-r-asia.com of bel 0413-395250 voor een afspraak.

 

Gegevens

Hoofdkantoor Nederland
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
Nederland

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

KvK: 55560946

Kantoor Vietnam
Adres: 37/1 Bo Bao Tan Thang Street
Buurt: Son Ky Ward
District: Tan Phu
Stad: Ho Chi Minh City

 

Kantoor India
Adres: 20 Manuel Gonsalves Road
Postcode: 400050
District: Bandra West
Stad: Mumbai

Kantoor China
Adres: No. 8   Block   D.
Postcode: 523710
Stad: Dongguan
Provincie: Guangdong

nl_NLNL