We R Hiring – Projectmanager (24 – 40 uur)

Je bent goed in plannen, proactief communiceren, stressbestendig en vooral niet bang projecten te managen in zowel Nederland als op locatie in Azië. Voor jou voelt het managen van een project namelijk nooit als een Chinese Muur. Daarom ben jij onze nieuwe Projectmanager.

Wij zijn op zoek naar een Projectmanager die het overzicht kan bewaren over lopende projecten binnen We R Asia.  

We R Asia is de productiepartner voor Europese bedrijven die grote oplages van een bepaald product willen laten produceren in Azië. Sinds 2007, zoeken wij samen met onze projectteams bijpassende leveranciers met de juiste prijs-/kwaliteitsverhouding tegen een zo duurzaam mogelijk productieproces. En om dat waar te kunnen maken hebben wij een enthousiaste Senior Projectmanager nodig! 


Functiebeschrijving Projectmanager 

Als Projectmanager bij We R Asia ben je de schakel tussen onze opdrachtgevers en het projectmanagement in China, Vietnam en India. Je bent namelijk eindverantwoordelijke voor projecten van jouw bestaande klanten. Bij een nieuwe aanvraag zorg je dat het project wordt uitgezet in Nederland en China, Vietnam of India verzorg je de prijsopgaaf en zorg je dat de juiste leverancier wordt gekozen voor het gevraagde product samen met je lokale collega’s in Azië.  

Je onderhoudt warm contact met je klantenkring, je benadert klanten met een commerciële inslag en tevens beweeg je mee met hun wensen.  


Een greep uit je takenpakket: 

 • Projecten managen van bestaande klanten 
 • Samenwerken en schakelen met onze teams in Azië 
 • Planningen maken voor en het bewaken van complexe projecten 
 • Commerciële en professionele communicatie met klanten en derden 
 • Offertes maken en bespreken met klanten  
 • Signaleren en rapporteren van klant- en marktsignalen 
 • Het tijdig geven van up-to-date informatie, zowel intern als extern 
 • Facturatie aan de klanten controleren en bewaken  
 • Met Finance projectrapportages rondom de financiële resultaten bespreken en daaropvolgende acties oppakken. 

Wat verwachten we van jou? 

Harde competenties 
Je hebt minimaal een relevante Hbo-opleiding afgerond, of je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Daarnaast heb je minstens 3 jaar relevante werkervaring opgedaan, waarvan minimaal 1 jaar ervaring op het gebied van internationaal zakendoen.   

Om helemaal de Yin bij onze Yang te zijn is je kennis van de Engelse taal in woord en geschrift op niveau, want het dagelijks schakelen met ons team in Azië vergt een goed communicatief vermogen. 

Zachte competenties 
Je bent oplossingsgericht en proactief, waardoor meedenken aan verbeteringen en oplossingen binnen het gehele bedrijf in jouw aard ligt. Je kunt als geen ander prioriteren en kunt overzicht en rust bewaren over complexe situaties  


Wat bieden we jou? 

 • In het verzamelpand “The Bek Office” in Veghel centrum ga je aan de slag in deze veelzijdige functie van minimaal 24 uur per week. 
 • Je werkt samen met een jong en gezellig team bestaande uit 7 collega’s in Nederland, 5 in China, 2 in Vietnam en 2 in India.  
 • Voor de invulling van deze functie als Projectmanager krijg je een passend salaris op basis van opgedane ervaring. 
 • Daarnaast bieden we je een invulling voor de borrel, voorzien van Chinese biertjes, Vietnamese loempia’s, Indiase curry, gezelligheid en karaoke! 

Grijp je kans! 

Zie jij jezelf al werken binnen ons jonge en gezellige team? Grijp dan je kans, en stuur je CV en motivatiebrief naar werkgeluk@we-r-asia.com. Solliciteren is mogelijk tot en met 19 november 2021.  


Wij zijn We R Asia, al sinds 2007 gespecialiseerd in het uitbesteden van productie op maat in Azië. Vanuit Nederland zorgen we er samen met onze collega’s in China, Vietnam en India voor dat we de juiste fabrikant voor jouw product zoeken. We begeleiden je in het hele proces: van de sampleproductie tot aan de levering. Onze klant is bijvoorbeeld een groothandel, webshop of productiefabriek met (interesse in) een eigen merk, en koopt in voor minimaal 20.000 euro per jaar.

Gegevens

Hoofdkantoor Nederland
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
Nederland

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

KvK: 55560946

Kantoor Vietnam
Adres: 37/1 Bo Bao Tan Thang Street
Buurt: Son Ky Ward
District: Tan Phu
Stad: Ho Chi Minh City

 

Kantoor India
Adres: 20 Manuel Gonsalves Road
Postcode: 400050
District: Bandra West
Stad: Mumbai

Kantoor China
Adres: No. 8   Block   D.
Postcode: 523710
Stad: Dongguan
Provincie: Guangdong

nl_NLNL