WE R HIRING – Freelance Content Creator (8 – 16 uur)

Marketeers (in spé) en creatievelingen, opgelet. Er komt een bijzonder leuk, kansrijk, gezellig en warm plekje vrij als freelance Content Creator bij We R Asia. Graag vertel ik je in deze vacature hoe jouw rol als Content Creator eruit gaat zien. Want zeg nou zelf, wie kan dat beter beschrijven dan jouw voorganger?


We R Asia, aangenaam

Maar eerst even We R Asia voorstellen. We R Asia is de productiepartner voor Europese bedrijven die een grote hoeveelheid van een uniek product willen laten produceren in Azië. Of dit nou auto-onderdelen, wasbakken of zwembroeken zijn. Mijn collega’s kennen de bijpassende leverancier met de juiste prijs-/kwaliteitsverhouding. Dit kunnen zij beloven door hun jarenlange ervaring met zakendoen in Azië en door hun lokale aanwezigheid met kantoren in China en Vietnam. Zo werken zij dagelijks nauw samen om vanuit Nederland, China en Vietnam een zo duurzaam mogelijk productieproces tot stand te brengen en de producten op de juiste tijd en plaats te kunnen leveren. Het hoofdoel is dan ook het ontzorgen van klanten in het hele proces vanaf het samplen tot aan de import en levering op locatie. Om precies dat doel over de bühne te brengen, zoekt We R Asia jou!


Content Creator

Ik ben Nienke, 26 jaar oud en bijna 4 jaar Content Creator op freelancebasis bij We R Asia. Het begon als de ideale bijbaan naast mijn studie: blogs schrijven en social media posts plaatsen. Eén dag per week kwam ik naar kantoor. Flexibel, want ik kon zelf bepalen welke dag, gezien ik ook gewoon dagen naar college moest.  

Beetje bij beetje breidde mijn takenpakket zich uit. Van het up to date maken van het logo en de huisstijl, tot het ontwerpen van verschillende websites. Maar ook het SEO-proof maken van de website en de beginselen inrichten van SEA. Uiteindelijk is de functie uitgegroeid tot combinatie van teksten schrijven, DTP’en, online marketing en webdesign. Een veelzijdige functie waar ik sinds mijn afstuderen 1 á 2 dagen in de week mee bezig ben. 

Wat begon als een “bijbaan” is voor mij uitgegroeid tot mijn “grote-mensen-baan”. Gaande de jaren zijn er namelijk heel veel mogelijkheden en kansen voorbijgekomen. Het mooie is dat je die kansen bij We R Asia zelf kan aangrijpen, vormen en uitwerken. Je functie heb je dus eigenlijk zelf in de hand. 

Wie weet is dit voor jou ook wel de perfecte springplank van een bijbaan naast je studie naar een werkend leven. Of misschien zie je het als een functie die jij vanaf hier nog veel verder uit kan bouwen. Hoe dan ook, het is een mooie kans om te grijpen. En al dat leuks doe je ook nog met een stel super collega’s om je heen!


Wat wordt er van jou verwacht?

Resumé, je takenpakket is dus vrij breed, met de nadruk op vrij. Belangrijker is wat er van je verwacht wordt in een rol als Content Creator:

  • 1 á 2 dagen in de week beschikbaarheid, waarvan één fysiek op kantoor;
  • Je hebt goede ideeën voor content;
  • Je kan ideeën vormgeven in de letterlijke zin van het woord. Kennis van Photoshop, Illustrator en Indesign zijn een voorwaarde;
  • Je begrijpt de cultuur en kernwaarden van We R Asia en weet deze via tekst en beeld te communiceren;
  • Je kan werken met WordPress;
  • Je kunt foutloos Nederlandse teksten schrijven en bent creatief met taal;
  • Je hebt kennis van SEO;
  • Je kunt inzichten halen uit Google Analytics halen en je weet je weg te vinden in Google Ads.

Grijp je kans!

Stond er op jouw fortune cookie dat je je kans moet grijpen? Grijp hem dan nu! Stuur je C.V. en motivatiebrief ter attentie van personeelszaken naar jobs@we-r-asia.com

Gegevens

Hoofdkantoor Nederland
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
Nederland

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

KvK: 55560946

Kantoor Vietnam
Adres: 37/1 Bo Bao Tan Thang Street
Buurt: Son Ky Ward
District: Tan Phu
Stad: Ho Chi Minh City

Kantoor China
Adres: No. 8   Block   D.
Postcode: 523710
Stad: Dongguan
Provincie: Guangdong

Kantoor India
Adres: 20 Manuel Gonsalves Road
Postcode: 400050
District: Bandra West
Stad: Mumbai

nl_NLNL