Ondernemer in hart en nieren

Je bent jong, staat aan het begin van je Masterstudie Marketing en je krijgt de vraag of je in China wil werken. Mijn oom, Ben Tiebosch, had al jarenlang een succesvol bedrijf in Dongguan (zo’n anderhalf uur rijden van Hong Kong). Op een dag zei hij te tegen me: ‘Jij kan in China leven’. Echt enthousiast was ik niet, maar al snel besefte ik dat dit een unieke kans was die ik met beide handen moest aangrijpen. Ik pakte mijn koffers en vertrok naar China. Daar bezocht ik als kwaliteitscontroleur veel leveranciers en gaf ik leiding aan vier Chinese medewerkers. Dat het er in China heel anders aan toe ging, daar kwam ik snel achter. Niets is vanzelf sprekend en ja is soms ook gewoon nee.

Dat ik actief was in China, bleef niet onopgemerkt in Nederland. Bedrijven wisten mij steeds beter te vinden met de vraag of ik iets voor hen kon betekenen. Zo is het balletje gaan rollen en besloot ik in 2007 mijn eigen onderneming in maatwerkproductie op te zetten. Ik ging op zoek naar leveranciers die kwalitatief goede producten konden leveren tegen, voor Europese begrippen, zeer voordelige prijzen. Dankzij deze successen werden de orders van klanten groter, waardoor het voor de leveranciers interessanter werd om zelfs maatwerkproductie te leveren.

Inmiddels is We R Asia uitgebreid met We R Hugs en We R Merchandise. De producten die we vanuit China importeren, variëren van zeer complexe producten voor We R Asia tot eenvoudige, leuke giveaways voor We R Merchandise. Met We R Hugs hebben we ons de laatste jaren gespecialiseerd, hoe kan het ook anders, in pluche knuffels.

Persoonlijk contact is, hoe paradoxaal het misschien ook klinkt, voor ons ontzettend belangrijk. In Nederland zit het hoofdkantoor, hier zitten we met onze klanten en relaties aan tafel. En wát voor een kantoor. De Ideeënfabriek is niet alleen een fantastisch inspirerende werkplek voor ons, maar ook nog eens een geweldige locatie om klanten en relaties te ontvangen. Bovendien hebben we hier alle faciliteiten bij de hand die we als bedrijf nodig hebben.

Gegevens

Hoofdkantoor Nederland
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
Nederland

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

KvK: 55560946

Kantoor Vietnam
Adres: 37/1 Bo Bao Tan Thang Street
Buurt: Son Ky Ward
District: Tan Phu
Stad: Ho Chi Minh City

 

Kantoor India
Adres: 20 Manuel Gonsalves Road
Postcode: 400050
District: Bandra West
Stad: Mumbai

Kantoor China
Adres: No. 8   Block   D.
Postcode: 523710
Stad: Dongguan
Provincie: Guangdong

nl_NLNL