Even Voorstellen: Charlot Timmers

Passie, ambitie en veel werkplezier. Onze nieuwe Junior Project Manager Charlot heeft het allemaal. Met nu een aantal weken bij We R Asia op de teller is het tijd om deze sterke aanwinst in het team eens voor te stellen!


Kun je wat over jezelf vertellen?

Ja zeker! Ik ben Charlot Timmers, 28 jaar en ik woon in Handel. Ik ben nu een aantal weken aan het werk bij We R Asia dus ik denk voor velen een heel nieuw gezicht! Ik heb echt een passie voor mensen, en ben daarom met mijn studie HBO bedrijfskunde eerst de HR wereld ingerold. Daar heb ik de afgelopen jaren veel werkervaring opgedaan! Verder ben ik heel sportief en in mijn vrije tijd houd ik heel erg van crossfit, leuke dingen doen met familie en vrienden en naar festivals gaan. 


HR dus, dat is wel iets heel anders! Kun je daar wat meer over vertellen? 

Ik ben gestart op de customer service afdeling van Vos Logistics in Oss. Daar was ik verantwoordelijk voor klachtenafhandeling en het inplannen van transporten. Maar ik was al snel op zoek naar meer uitdaging! Die vond ik bij Continu in Eindhoven als operationeel HR medewerker, waar ik de gehele HR administratie leidde. Ik kwam er al snel achter dat mijn passie toch echt bij project management ligt, en daarom werd het tijd voor een nieuwe uitdaging! 


En die nieuwe uitdaging werd We R Asia?

Nou, ik zou eigenlijk een paar maanden gaan reizen door Australië en Nieuw-Zeeland, maar dat liep net iets anders! Toen zag ik de vacature van We R Asia voorbij komen en dat voelde vrij snel als een match voor mij. Projectmatig werken is perfect voor mij, ik ben een echte planner en houd ervan als ik iets van A tot Z helemaal kan uitwerken. Op dit moment ondersteun ik de projectmanagers en leer ik elke dag meer over China en Vietnam!


Is het internationale aspect iets wat je specifiek aansprak?

Ik heb mijn afstudeerstage gedaan bij Vanderlande, waar ik ook heel veel in contact was met mensen over de hele wereld. Schakelen tussen verschillende culturen is iets wat me toen al heel erg aansprak! Naast het internationale werd ik ook meteen enthousiast van de fijne werksfeer en het leuke team.


En hoe zijn je eerste weken tot nu toe?

Overweldigend, maar op een positieve manier! Het team voelt meteen vertrouwd en ik merk dat ik snel veel leer. Bij mijn vorige baan was ik degene die alles over mijn vakgebied wist, en nu zit ik aan de andere kant. Dat is wel wennen! 


Wat ga jij toevoegen aan We R Asia? 

Ik denk dat ik met een perfecte balans tussen enthousiasme en structuur werk. Ik zorg dat projecten secuur en netjes worden uitgewerkt, en dat doe ik tegelijk met heel veel plezier! We R Asia is een bedrijf met ontzettend veel groeipotentie, en daar past mijn ambitie om uiteindelijk Senior Project Manager te worden goed bij. Maar voor nu: hard aan de slag en veel leren! 


En als laatste, voor welk Aziatisch gerecht kunnen we jou ’s nachts wakker maken?

Sushi! Ik ben wel van het gezonde eten, en dan eet ik toch het liefst iets waar nog redelijk wat groente in zit. Het komt dan helaas niet uit China of Vietnam, maar het is wel lekker!


Heb je een persoonlijke vraag voor Charlot? Je kunt haar bereiken via charlot@we-r-asia.com.

Gegevens

Hoofdkantoor Nederland
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
Nederland

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

KvK: 55560946

Kantoor Vietnam
Adres: 37/1 Bo Bao Tan Thang Street
Buurt: Son Ky Ward
District: Tan Phu
Stad: Ho Chi Minh City

 

Kantoor India
Adres: AA-157 Paramount Folfforeste
Greater Noida – 201306
Gautam Buddha Nagar (NCR)
Uttar Pradesh

Kantoor China
Adres: No. 8   Block   D.
Postcode: 523710
Stad: Dongguan
Provincie: Guangdong

nl_NLNL