Leer ondernemen in China: join the Experience Businesstrip!

De meest futuristische kantoren schieten als paddenstoelen uit de grond in het nieuwe zakelijke epicentrum van de wereld. Het land waar innovatie de drijvende kracht is, en technologie de vertolking van het dagelijkse leven. Vele westerse multinationals hebben zich al gevestigd in dit Verre Oosten, maar daarmee is de gestage ontwikkeling nog lang niet klaar: China gaat ons in een ‘flitstreinvaart’ voorbij. Tijd om op deze golf mee te gaan, en te leren van deze grootmacht!

 

Leren ondernemen in China

Ben je geïnspireerd door China? Of wellicht georiënteerd op zaken doen met, of ín China? Als ondernemer of zakelijk leider is een businesstrip dan geen overbodige luxe: Reisbureau Experience Travel organiseert namelijk samen met een aantal China georiënteerde ondernemers in 2019 een 8-daagse adembenemende zakelijke rondreis door China. Het is immers niet meer de vraag óf China een economische voorsprong heeft, maar hoe hierop in te spelen.

De reis bestaat uit inspirerende en leerzame bedrijfsbezoeken naar bedrijven als Huawei, BYD, maar ook bijvoorbeeld het succesvolle Nederlandse bedrijf SHV Energy. Interessante lezingen over de do’s en don’ts, innovatie en produceren in China zullen gegeven worden door onder andere Paul van Hek en onze eigen Jasper Delisse.

 

Even ontspannen..

Een businesstrip boordevol leringen en kennisvergaring dus. Toch fijn als je na een overweldigende food tour en het adembenemende uitzicht vanaf de Chinese muur éven kan ontspannen in je luxueuze vijfsterren-hotel.

De Experience Businesstrip China biedt plek voor 18 deelnemer. Is dit voor jou een welkome toevoeging aan je huidige zakelijke kennis en vaardigheden met betrekking tot China? Kijk dan hier voor weer informatie!

 

Voorlopig programma

  • Dag 1-2

Vliegreis  Amsterdam – Hongkong. Citytour HongKong. Lezingen over de ontwikkelingen in China en zakendoen in China. Bezoek PEAK mountain en een welkomstevent bij het consulaat generaal.

  • Dag 3:

Shenzhen (silicon valley van China). Bezoeken aan Huawei en Tencent (WeChat) en ervaar het SMART city concept.

  • Dag 4:

Shenzhen & Guangzhou. Bezoeken aan SHV Energy (Maarten Bijl; CEO en spreker world global forum) en BYD samen met passende lezingen.

  • Dag 5:

Guangzhou. Business Bicycle tour (ervaar de transformatie van oud naar hyper modern). Bezoeken enkele productie bedrijven. Optioneel: bezoek grootste golfbaan en/of grootste voetbal Academy ter wereld.

  • Dag 6:

Vlucht naar Beijng. Peter Pronk (eigenaar 1421) geeft lezing over zijn ervaringen en tips. Bezoeken enkele aansprekende bedrijven als Fokker Elmo.

  • Dag 7:

We bezoeken de verboden stad en de Chinese muur. In de avond volgt een laatste diner met de Nederlandse ambassadeur en enkele ondernemers/sprekers.

  • Dag 8:

Rechtstreekse terugreis met KLM naar Amsterdam

Gegevens

Hoofdkantoor Nederland
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
Nederland

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

KvK: 55560946

Kantoor Vietnam
Adres: 37/1 Bo Bao Tan Thang Street
Buurt: Son Ky Ward
District: Tan Phu
Stad: Ho Chi Minh City

 

Kantoor India
Adres: 20 Manuel Gonsalves Road
Postcode: 400050
District: Bandra West
Stad: Mumbai

Kantoor China
Adres: No. 8   Block   D.
Postcode: 523710
Stad: Dongguan
Provincie: Guangdong

nl_NLNL