Kleding uit India

Je wilt kleding produceren in India of ergens anders in Azië, want de productiekosten liggen er lager en je kunt grotere aantallen geleverd krijgen binnen een kortere tijd dan bijvoorbeeld Europese leveranciers dat kunnen. Toch kan de complexheid van kleding laten maken in India voor wat risico’s zorgen. We R Asia is dé productiepartner die kleding produceren in India voor jou volledig ontzorgt.

Door onze jarenlange ervaring met het bemiddelen van productie en import van kleding uit India en onze lokale aanwezigheid in China, Vietnam en India kunnen wij een producent vinden die perfect past bij de kwaliteits- en duurzaamheidseisen van jouw kleding uit India. Wat doen we precies voor jou?

Op basis van jouw wensen zoeken we een producent in India die aansluit op jouw wensen. We gaan bij deze leverancier(s) een sampletraject in, totdat jij er zelf akkoord mee bent. Dan pas gaan we verder met de kleding produceren in India.
We voeren frequent kwaliteitscontroles en audits uit bij de producenten waar we jouw kleding in India laten maken. Zo zorgen we dat we de voortgang en de kwaliteit van de productie nauwgezet in de gaten houden en bijsturen waar nodig.
Op het moment dat het produceren van je kleding is afgerond, zorgen we dat de kleding per lucht- of zeevracht wordt afgeleverd bij de door jou gewenste locatie. Je hoeft je dus ook geen zorgen te maken over de import van je kleding uit India.

Team India

We R Asia is opgericht in 2007, waardoor we jarenlange ervaring hebben met het duurzaam kleding produceren. Onze methodiek staat voor hoogwaardig Europees kwaliteitsmanagement, uitgevoerd door onze teams in sourcing, project management en kwaliteitscontroles. Kleding in India laten maken wordt dus door ons begeleid vanuit Nederland, en op locatie in India.

Sinds 2021 hebben we ons kantoor in Mumbai geopend met twee Indiase collega’s: Suvrat en Krishnika. Zij hebben in het Westen gestudeerd en daar ook relevante werkervaring opgedaan. Zo kunnen ze voor jou de perfecte match vinden met een Indiase leverancier. Onze lokale aanwezigheid zorgt voor een nauwe samenwerking met onze leveranciers, zodat kleding uit India importeren voor jouw bedrijf soepel verloopt.

Bekijk hier alle teams die voor jouw bedrijf het proces van kleding laten maken in India verzorgen.

Duurzame kleding uit India

Kleding produceren in India kan veel uitdagingen met zich meebrengen, maar ook vooral veel voordelen. De productiekosten liggen er lager, de schaalbaarheid van je productie is vaak hoger en je zorgt voor een gezonde risico spreiding in je kleding productie.

Als jouw productiepartner zorgt We R Asia ervoor dat al onze leveranciers voldoen aan de kwaliteits- en duurzaamheidseisen van jouw kleding. Deze leveranciers worden ook regelmatig gecontroleerd door ons team in India, zodat de afgesproken kwaliteit gewaarborgd wordt.

Samen met onze leveranciers werken we naar steeds duurzamere producties voor kleding uit India. Zo zorgen wij ervoor dat kleding produceren in India voor jou verzorgd wordt, zodat jij je kan focussen op waar je echt goed in bent.

Kleding uit India: van aanvraag tot levering

Zodra je aanvraag besproken is en uitstaat, zal ons team in India gaan zoeken naar een potentiële leveranciers voor jouw kleding uit India. Deze leveranciers moeten voldoen aan jouw en onze kwaliteits- en duurzaamheidseisen. De sampleproductie gaat pas van start als jij akkoord bent.

Na goedkeuring van de sample instrueren we de leverancier dat het proces van kleding produceren kan starten. We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om ervoor te zorgen dat de kleding uit India aan alle standaarden en normen voldoet. Ook houden we je regelmatig op de hoogte met nieuws over kleding in India laten maken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van kleding uit India? Neem gerust even contact met ons op via info@we-r-asia.com of +31 413 395250.