Kleding uit China

Je wilt graag kleding uit China of ergens anders in Azië, want de productiekosten liggen er lager en je kunt grotere aantallen geleverd krijgen binnen een kortere tijd dan bijvoorbeeld Europese leveranciers dat kunnen. Toch kan de complexheid van kleding laten maken in China voor wat risico’s zorgen. We R Asia is dé productiepartner die kleding produceren in China voor jou volledig ontzorgt.

Door onze jarenlange ervaring met het bemiddelen van produceren in Azië en onze lokale aanwezigheid in China, Vietnam en India kunnen wij een producent vinden die perfect past bij de kwaliteits- en duurzaamheidseisen van jouw kleding uit China. Wat doen we precies voor jou?

Op basis van jouw wensen zoeken we een producent in China die aansluit op jouw wensen. We gaan bij deze leverancier(s) een sampletraject in, totdat jij er zelf akkoord mee bent. Dan pas gaan we verder met de kleding produceren in China.
We voeren frequent kwaliteitscontroles en audits uit bij de producenten waar we jouw kleding in China laten maken. Zo zorgen we dat we de voortgang en de kwaliteit van de productie nauwgezet in de gaten houden en bijsturen waar nodig.
Op het moment dat het produceren van je kleding is afgerond, zorgen we dat de kleding per lucht- of zeevracht wordt afgeleverd bij de door jou gewenste locatie. Je hoeft je dus ook geen zorgen te maken over de import van je kleding uit China.

Team China

We R Asia is opgericht in 2007, waardoor we jarenlange ervaring hebben met het duurzaam kleding produceren in China. Onze methodiek staat voor hoogwaardig Europees kwaliteitsmanagement, uitgevoerd door onze teams in sourcing, project management en kwaliteitscontroles. Kleding laten maken in China wordt dus door ons begeleid vanuit Nederland, en op locatie in China.

Al sinds jaar en dag hebben we een kantoor in China, met vijf Chinese collega’s. Om de twee à drie maanden gaat iemand van ons Nederlandse team naar China, om te kijken hoe het met iedereen is, maar ook om een kijkje te nemen bij al onze leveranciers. Zo hebben we nauw contact met elkaar, maar ook met al onze leveranciers en zorgen we dat kleding produceren in China soepel verloopt voor jouw bedrijf.

Bekijk hier alle teams die voor jouw bedrijf het proces van kleding laten maken in China verzorgen.

Duurzame kleding laten maken China

Kleding produceren in China kan veel uitdagingen met zich meebrengen, maar ook vooral veel voordelen. De productiekosten liggen er lager, de schaalbaarheid van je productie is vaak hoger en je zorgt voor een gezonde risico spreiding in je kleding productie.

Als jouw productiepartner zorgt We R Asia ervoor dat al onze leveranciers voldoen aan de kwaliteits- en duurzaamheidseisen van jouw kleding. Deze leveranciers worden ook regelmatig gecontroleerd door ons team in China, zodat de afgesproken kwaliteit gewaarborgd wordt.

Samen met onze leveranciers werken we naar steeds duurzamere producties voor kleding uit China. Zo zorgen wij ervoor dat kleding produceren in China voor jou verzorgd wordt, zodat jij je kan focussen op waar je echt goed in bent.

Kleding uit China: van aanvraag tot levering

Zodra je aanvraag besproken is en uitstaat, zal ons team in China gaan zoeken naar een potentiële leveranciers voor jouw kleding uit China. Deze leveranciers moeten voldoen aan jouw en onze kwaliteits- en duurzaamheidseisen. De sampleproductie gaat pas van start als jij akkoord bent.

Na goedkeuring van de sample instrueren we de leverancier dat het proces van kleding produceren kan starten. We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om ervoor te zorgen dat de kleding aan alle standaarden en normen voldoet. Ook houden we je regelmatig op de hoogte met nieuws over kleding in China laten maken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust even contact met ons op via info@we-r-asia.com of +31 413 395250.