Hoopo logo

Hoopo: mooi voor mens en dier

Huisdieren, meer dan de helft van alle Nederlandse huishoudens heeft ze. En het populairste huisdier is de kat. Maar een passend mooi plekje vinden in je huis voor de kattenbak van je geliefde viervoeter kan een hele uitdaging zijn. Dat zag ook Marcus Steinmann, oprichter en eigenaar van Hoopo. Daarom begon hij met zijn missie: een hoge kwaliteit kattenbak maken die past bij het interieur van de eigenaar.


Het ontstaan van Hoopo: de stijlvolle kattenbak

Een product waar je waarde mee kan creëren, voor een doelgroep waar je een band mee kan opbouwen. Daar ligt de passie van Marcus. Hij vertelt: “het hogere segment dierenproducten trok me enorm. Daarom wilde ik een kattenbak op de markt brengen die past in een modern interieur. Tijdens mijn zoektocht naar een goede producent kwam ik We R Asia tegen, en zo is de samenwerking eigenlijk begonnen.“Ik was op dat moment al in contact met een Chinese fabriek, en wilde graag samples laten komen. Om zeker te weten dat alles in China goed zat en daarmee de risico’s van sourcing in Azië te verminderen, heb ik dit samen met We R Asia gedaan. Het lokale team in China voert uitgebreide kwaliteitscontroles uit zodat de hoge kwaliteit van mijn maatwerk gewaarborgd wordt.

Daarnaast is het erg prettig om op financieel gebied samen te werken met een Nederlandse partij. Met een druk op de knop plaats ik mijn order bij We R Asia, en vanaf daar neemt een projectmanager het hele proces over van sourcing tot levering. Alles gebeurt onder één dak: sourcing, communicatie, transporten en kwaliteitscontroles. Dat maakt het hele proces erg overzichtelijk, en zorgt ervoor dat ik me geen zorgen maakt over dit cruciale deel van mijn supply chain.”


Tijd voor écht ondernemen

De tijd die We R Asia voor Marcus besteedt aan het zorgvuldig outsourcen van zijn productie, kan hij stoppen in de verdere ontwikkeling van zijn assortiment voor Hoopo: “We R Asia staat stevig met de voeten in de aarde in Azië. Zo kan iedereen doen waar hij goed in is. Ik heb nu meer tijd voor het bedenken van nieuwe producten, marketing en andere verbeteringen voor Hoopo. Dat is ontzettend waardevol.”


Laatste artikelen

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Gegevens

Hoofdkantoor Nederland
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
Nederland

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

KvK: 55560946

Kantoor Vietnam
Adres: 37/1 Bo Bao Tan Thang Street
Buurt: Son Ky Ward
District: Tan Phu
Stad: Ho Chi Minh City

 

Kantoor India
Adres: 142, 19B, 17 Main
Sector 3, HSR lay-out
Postcode: 560102
Stad: Bengaluru

Kantoor China
Adres: No. 8   Block   D.
Postcode: 523710
Stad: Dongguan
Provincie: Guangdong

nl_NLNL