E-bikeaccu.nl | We R Asia

E-bikeaccu.nl: de online specialist voor jouw fietsaccu

E-bikeaccu.nl is de online specialist in fietsaccu’s, opladers en nog wat andere accessoires waarmee ze in Europa met 8 verschillende websites het zo makkelijk, toegankelijk en qua prijs zo eerlijk mogelijk maken voor consumenten om hun fietsaccu te vervangen wanneer er iets mis mee is.

Het ontstaan van e-bikeaccu.nl

Tom van E-bikeaccu.nl vertelt: ‘Wat je eigenlijk ziet is dat wanneer consumenten naar een fietsenwinkel gaan, ze eigenlijk door de fietsenmaker worden omgepraat om een nieuwe fiets aan te schaffen, vanuit hun winst-perspectief, omdat daar veel meer marge op zit. De hele fietsbranche en vooral dan de dealers, zitten niet zo te wachten op het verkopen van een accu, omdat daar niet zoveel marge op zit. Je fiets is na 4/5 jaar nog bijna gloednieuw, die kan makkelijk nog jaren mee. Het kopen van een nieuwe fiets, alleen omdat je accu het niet meer doet, is dan gewoon zonde. Voor je eigen portemonnee, maar vooral ook voor het milieu is het gewoon veel beter om je fiets een tweede ronde te geven door een nieuwe fietsaccu te kopen.


E-bikeaccu.nl | We R Asia

E-bikeaccu.nl en We R Asia

‘De eerste ontmoeting met We R Asia was gelijk heel leuk. We hadden toen al ambities om met een eigen productlijn te komen, maar we zaten nog erg in de beginfase. Wel hebben we toen gezegd dat we dit samen gingen oppakken, ook al duurde het misschien wat langer. Die commitment hadden we naar elkaar afgesproken. We zijn eigenlijk al redelijk snel begonnen met sourcen. Ons bedrijf groeide snel waardoor het plaatsen van onze eerste eigen orders voor onze productlijn veel sneller dan gedacht. Zo is het eigenlijk begonnen. Nu zijn we met onze eigen merklijn aan het uitbreiden, continue aan het sourcen, en zorgen we ervoor dat we ons productassortiment steeds meer verbreden en verbeteren. Hierbij zijn de kwaliteitscontroles die We R Asia voor ons uitvoert bij onze leveranciers ons erg veel waard. Daarnaast nemen ze het hele productieproces echt uit handen. Ze ontzorgen ons echt. We hoeven ons daar niet druk over te maken en ons er dus ook niet mee bezig te houden. Dat is gewoon heel fijn.’

Laatste artikelen

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Gegevens

Hoofdkantoor Nederland
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
Nederland

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

KvK: 55560946

Kantoor Vietnam
Adres: 37/1 Bo Bao Tan Thang Street
Buurt: Son Ky Ward
District: Tan Phu
Stad: Ho Chi Minh City

 

Kantoor India
Adres: 142, 19B, 17 Main
Sector 3, HSR lay-out
Postcode: 560102
Stad: Bengaluru

Kantoor China
Adres: No. 8   Block   D.
Postcode: 523710
Stad: Dongguan
Provincie: Guangdong

nl_NLNL