Keuring in Vietnam

Waarom keuring in Vietnam? Je kiest ervoor om producten te laten maken in Vietnam. Je wilt daarnaast dat deze producten voldoen aan de gewenste kwaliteitsstandaarden. Het is vanuit Nederland natuurlijk lastig om een goede keuring op kwaliteit in Vietnam uit te voeren. Gelukkig ontzorgen wij dit volledig voor je! Dankzij aan onze lokale aanwezigheid met een kantoor  in Vietnam en China zitten we bovenop het productieproces en is communicatie geen barrière, waardoor we voor jou de keuring op kwaliteit in succesvol kunnen uitvoeren.

We doen onderzoek naar jouw product en bevragen de kwaliteitseisen die jij wenst. Ook doen we vooronderzoek naar de desbetreffende leverancier.

Onze collega in Vietnam gaat fysiek langs bij de leveranciers om een aantal samples te testen en te kijken hoe de omstandigheden in de fabriek zijn.

We schrijven een gedegen rapportage uit over de bevindingen. Deze koppelen we terug naar jou. Is de kwaliteit niet naar behoren? Dan kunnen we mee helpen zoeken naar een leverancier die qua kwaliteitseisen aansluit op jouw wensen!

Onze kwaliteitscontroleurs
in Vietnam: Linh & Path

Sinds medio april 2020 hebben we een kantoor geopend in Ho Chi Minh  City, Vietnam. Hier zitten onze toppers Linh en Path, die voortaan de zoektocht naar leveranciers en de kwaliteitscontroles op zich gaan nemen in Vietnam. 

Lees hier meer over Linh & Path en wat zij zoal voor je betekenen in Vietnam!

Handelspartner in Vietnam voor onder andere kwaliteitscontrole Vietnam, sourcing Vietnam en keuring in Vietnam| We R Asia