Op zoek naar een handelspartner in China?


Handelspartner in Vietnam

Waarom een handelspartner in Vietnam? Je wilt producten laten ontwikkelen in een Aziatisch land zoals Vietnam, want de productiekosten liggen er lager en je kunt grotere aantallen geleverd krijgen binnen een kortere tijd dan bijvoorbeeld Europese leveranciers kunnen. Toch kan het uitbesteden van productie in Vietnam door de complexheid ervan zorgen voor wat risico’s. In dat geval kunnen wij je als handelspartner in Vietnam volledig ontzorgen! Door onze jarenlange ervaring in het bemiddelen van productie in Azië én onze lokale aanwezigheid in Vietnam hebben we een ideale onderhandelingspositie op het gebied van productie, en is er nooit sprake van een taal- of cultuurbarrière tijdens het zakendoen.

Wat doen we voor jou?

Op basis van jouw wensen zoeken we een leverancier die aansluit op jouw wensen. We stellen een maximum prijs per product af die jij wilt betalen en zorgen dat dit in overeenstemming komt met het aanbod van de leverancier. 

We starten een sampletraject. Pas op het moment dat jij akkoord bent met het sample geven we akkoord op de start van de productie. In de tussentijd verzorgen we frequente kwaliteitscontroles bij de fabrikant.

Op het moment dat de productie van je aanvraag is afgerond, zorgen we dat de producten per lucht- of zeevracht worden afgeleverd bij de door jou gewenste locatie. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de import!

Onze collega's
in Vietnam

Sinds medio april 2020 hebben we een kantoor geopend in Ho Chi Minh  City, Vietnam. Hier zitten onze toppers Linh en Path, die voortaan de zoektocht naar leveranciers, de kwaliteitscontroles en de levering op zich gaan nemen vanuit Vietnam. 

Lees hier meer over Linh & Path en wat zij zoal voor je betekenen in Vietnam!

Handelspartner in Vietnam voor onder andere kwaliteitscontrole Vietnam, sourcing Vietnam en keuring in Vietnam| We R Asia