We R Hiring – Junior Projectmanager (32 – 40 uur)

Azië: je hoort natuurlijk wel dat het continent economisch met een sneltreinvaart groeit en het een steeds groter aandeel heeft in de internationale handel. Maar wat nou als je er met je neus bovenop zat? Als Junior Projectmanager bij We R Asia krijg je hier dagelijks mee te maken. Benieuwd wat een functie als Junior Projectmanager allemaal voor jou in petto heeft?Wie zijn wij?

We R Asia is de productiepartner voor Europese bedrijven die een grote hoeveelheid van een uniek product willen laten produceren in Azië. Of dit nou auto-onderdelen, wasbakken of zwembroeken zijn; we kennen de bijpassende leverancier met de juiste prijs-/kwaliteitsverhouding. Dit kunnen wij beloven door onze jarenlange ervaring met zakendoen in Azië en door onze lokale aanwezigheid met een kantoren in China en Vietnam. Zo werken we dagelijks nauw samen om vanuit Nederland, China en Vietnam een zo duurzaam mogelijk productieproces tot stand te brengen. We ontzorgen onze klanten vanaf het allereerste sampleproces tot aan de import en levering. Om dit allemaal waar te kunnen maken hebben wij de beste Junior Projectmanager nodig!


Wat doe jij?

Je ondersteunt de Senior Projectmanagers allround bij hun dagelijkse verantwoordelijkheden, van sampling tot aan de levering. Je takenpakket zal bestaan uit:

 • Samples:
  • De planning en levering van samples regel jij. Je schakelt met de klant en vervoerder.
 • Logistiek 
  • Zeevracht & Luchtvracht: Je bent het vanuit kantoor Nederland het aanspreekpunt voor onze vervoerders en stemt dit af met onze collega’s in Vietnam en China. Je vraagt offertes op en stemt deze af met de projectmanagers in Nederland.
 • Documentatie
  • Aanvraagformulieren uitwerken 
  • Voorcalculaties voorbereiden 
  • Opdrachtbevestigingen maken
  • Afleverbevestigingen maken
  • Projecten aanmaken in onze verschillende systemen

Wat verwachten we van jou?

Je bent (naast pro-actief, flexibel en teamplayer) een kei in plannen, communiceren en je bent met name allround op je best. Ook ben je geïnteresseerd in internationale handel en hebt affiniteit met het Oosten. 
Je hebt daarnaast minimaal een HBO-opleiding afgerond in bijvoorbeeld communicatie of administratie, of aantoonbaar HBO werk- en denkniveau en je hebt 0-3 jaar relevante werkervaring opgedaan, inclusief ervaring met MS Office. Om helemaal de yin bij onze yang te zijn is je kennis van de Engelse taal in woord en geschrift op niveau, want het dagelijks schakelen met ons team in Azië vergt een goed communicatief vermogen!


Wat bieden we jou?

 • In het verzamelpand “The Bek Office” in Veghel ga je aan de slag in deze leuke functie van minimaal 32-40 uur per week, samen met een gezellig team bestaande uit 8 collega’s;
 • Voor de invulling van deze functie als Junior Projectmanager krijg je een passend salaris;
 • Doorgroeimogelijkheden naar Medior- en uiteindelijk Senior projectmanager;
 • Arbeidsvoorwaarden als telefoonvergoeding, reiskostenvergoeding, Vakantiegeld, Pensioenregeling en 24 vakantiedagen;
 • Superleuke teamuitstapjes, welke naar meer smaken!

Grijp je kans!

Stond er op jouw fortune cookie dat je je kans moet grijpen? Grijp hem dan nu, en stuur je C.V. en motivatiebrief ter attentie van personeelszaken naar werkgeluk@we-r-asia.com. Voor meer informatie over deze vacature kun je ons bellen op; +31 413 395250!

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Wij zijn We R Asia, al sinds 2007 gespecialiseerd in het uitbesteden van productie op maat in Azië. Vanuit Nederland zorgen we er samen met onze collega’s in China, Vietnam en India voor dat we de juiste fabrikant voor jouw product zoeken. We begeleiden je in het hele proces: van de sampleproductie tot aan de levering. Onze klant is bijvoorbeeld een groothandel, webshop of productiefabriek met (interesse in) een eigen merk, en koopt in voor minimaal 20.000 euro per jaar.

Logo | We R Asia

Heb je plannen om je productie te outsourcen of heb je interesse in een kwaliteitscontrole op locatie in China, Vietnam of India? Neem dan gerust contact met ons op via +31 413 395250 of info@we-r-asia.com.

Wil je altijd op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen rondom produceren in China, Vietnam en India? Volg ons dan op LinkedIn!

Contact

Dutch headquarters
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
The Netherlands

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

COC: 55560946

Vietnam office
Address: Bo Bao Tan Thang Street
Area: Son Ky Ward
District: Tan Phu
City: Ho Chi Minh City

China office
Address: No. 8 Block D.
Postal code: 523710
City: Dongguan
Province: Guangdong

en_USEN