Kun je zelf geen kwaliteitscontroles in China of Vietnam bij fabrieken of leveranciers uit te voeren?

Kun je in deze tijd niet naar Azië om onderhandelingen met fabrieken te doen? Of om de kwaliteitscontroles in China, Vietnam of India bij jouw leveranciers uit te voeren? Geen probleem, wij zijn al op locatie!


Partner in onderhandeling en inspecties

We R Asia helpt je bij het onderhandelen met fabrieken in China en Vietnam en voert kwaliteitscontroles uit op locatie. Hoe we dat doen? 

Door onze jarenlange ervaring met sourcen in Azië, maar bovenal door onze lokale aanwezigheid met een kantoor in China en Vietnam. In samenwerking met ons kantoor in Nederland voeren we kwaliteitscontroles en onderhandelingen probleemloos voor je uit, juist in deze tijd. 


Lokaal aanwezig

Onze collega’s in China en Vietnam zijn lokale mensen die al jarenlang bekend zijn met de lokale leveranciers, waardoor we een goede onderhandelingspositie hebben. Ze kennen de markt, weten de leveranciers te vinden met de juiste kwaliteitseisen en weten vervolgens de Europese wens perfect te communiceren naar de leverancier. Ze kennen als geen ander de gewenste kwaliteitsstandaarden en gaan dan ook geregeld langs voor kwaliteitscontroles. 


Kwaliteitscontroles in China, Vietnam en India: Van A tot Z

Van industriële onderdelen tot aan fietsframes: we hebben ervaring in uiteenlopende productcategorieën. Onze projectmanagers in Nederland, en onze kwaliteitscontroleurs en projectmanagers in China en Vietnam zorgen dat jouw productie van begin tot eind klopt. Wat je vraag ook is op het gebied van outsourcen van je productie in China, wij helpen je graag! Lees hier meer over wat we doen, en hoe we jou verder kunnen helpen.

Delen

Latest news [Dutch]

Contact

Dutch headquarters
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
The Netherlands

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

COC: 55560946

Vietnam office
Address: Bo Bao Tan Thang Street
Area: Son Ky Ward
District: Tan Phu
City: Ho Chi Minh City


India office
Adres: AA-157 Paramount Golfforeste
Greater Noida – 201306
Gautam Buddha Nagar (NCR)
Uttar Pradesh

China office
Address: No. 8 Block D.
Postal code: 523710
City: Dongguan
Province: Guangdong

en_USEN