Afstudeeropdracht Marketing en Communicatie

Ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht in de richting van marketing en communicatie? Wil je meer leren over de wereld van marketing, content en communicatie? En vind je het leuk om je te verdiepen in vraagstukken over marketing strategie en positionering? Lees dan snel verder!


We R Asia: in het kort

Wij zijn We R Asia, dé productiepartner voor Europese bedrijven die een grote hoeveelheid van een uniek product willen laten produceren in Azië. Of dit nou auto-onderdelen, wasbakken of zwembroeken zijn. Wij kennen de bijpassende leverancier met de juiste prijs/kwaliteitsverhouding. Dit kunnen we beloven door onze jarenlange ervaring met zakendoen in Azië en door lokale aanwezigheid met kantoren in China, Vietnam en India. Zo werken wij dagelijks nauw samen om vanuit Nederland, China, Vietnam en India een zo duurzaam mogelijk productieproces tot stand te brengen en de producten op de juiste tijd en plaats te kunnen leveren. Om We R Asia en onze toegevoegde waarde goed in de markt te positioneren, zoeken wij jou!


De afstudeeropdracht: wat ga je doen?

Je gaat aan de slag met het onderzoeken van de juiste positioneringsstrategie voor We R Asia. Op welke manieren kunnen we dit het beste inrichten? En welke creatieve mogelijkheden zie jij hierin? Naast een uitgebreid onderzoek waarbij je de huidige positionering van We R Asia gaat uitzoeken, en in gesprek gaat met onze projectmanagers, werk je een concreet plan uit waarin je deze inzichten verwerkt.


Wat verwachten wij?

  • Je bent een HBO student in de richting van marketing, communicatie of international business
  • Je zoekt een passende afstudeeropdracht vanaf september 2022
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels
  • Je hebt interesse in Azië, en werkt graag samen op internationaal niveau
  • Je bent beschikbaar om op ons kantoor in Veghel te werken

Solliciteer nu!

Stond er op jouw fortune cookie dat je je kans moest grijpen? Grijp hem dan nu! Stuur voor 31 juli je CV en korte motivatie naar werkgeluk@we-r-asia.com

Heb je vragen over de afstudeeropdracht? Je kunt ons bereiken op info@we-r-asia.com of 0413 39 52 50.Wij zijn We R Asia, al sinds 2007 gespecialiseerd in het uitbesteden van productie op maat in Azië. Vanuit Nederland zorgen we er samen met onze collega’s in China, Vietnam en India voor dat we de juiste fabrikant voor jouw product zoeken. We begeleiden je in het hele proces: van de sampleproductie tot aan de levering. Onze klant is bijvoorbeeld een groothandel, webshop of productiefabriek met (interesse in) een eigen merk, en koopt in voor minimaal 40.000 euro per jaar.

Heb je plannen om je productie te outsourcen of heb je interesse in een kwaliteitscontrole op locatie in China, Vietnam of India? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via +31 413 395250 of info@we-r-asia.com.

Delen

Latest news [Dutch]

Do you want to stay up-to-date about recent developments? Subscribe for our monthly newsletter!

Contact

Dutch headquarters
Hoogstraat 5b
5462 CW   Veghel
The Netherlands

T: +31 413 395250
E: info@we-r-asia.com

COC: 55560946

Vietnam office
Address: Bo Bao Tan Thang Street
Area: Son Ky Ward
District: Tan Phu
City: Ho Chi Minh City

 

India office
Adres: 142, 19B, 17 Main
Sector 3, HSR lay-out
Postcode: 560102
Stad: Bengaluru

China office
Address: No. 8 Block D.
Postal code: 523710
City: Dongguan
Province: Guangdong

en_USEN