Clothing from Vietnam

Je wilt kleding uit Vietnam of ergens anders in Asia, want de productiekosten liggen er lager en je kunt grotere aantallen geleverd krijgen binnen een kortere tijd dan bijvoorbeeld Europese leveranciers dat kunnen. Toch kan de complexheid van kleding laten maken in Vietnam voor wat risico’s zorgen. We R Asia is dé productiepartner die kleding produceren in Vietnam voor jou volledig ontzorgt.

Door onze jarenlange ervaring met het bemiddelen van produceren in Azië, zoals kleding uit Vietnam, en onze lokale aanwezigheid in China, Vietnam en India kunnen wij een producent vinden die perfect past bij de kwaliteits- en duurzaamheidseisen van jouw kleding uit Vietnam. Wat doen we precies voor jou?

Op basis van jouw wensen zoeken we een producent in Vietnam die aansluit op jouw wensen. We gaan bij deze leverancier(s) een sampletraject in, totdat jij er zelf akkoord mee bent. Dan pas gaan we verder met de kleding produceren in Vietnam.

We voeren frequent kwaliteitscontroles en audits uit bij de producenten waar we jouw kleding in Vietnam laten maken. Zo zorgen we dat we de voortgang en de kwaliteit van de productie nauwgezet in de gaten houden en bijsturen waar nodig.
Op het moment dat het produceren van je kleding is afgerond, zorgen we dat de kleding per lucht- of zeevracht wordt afgeleverd bij de door jou gewenste locatie. Je hoeft je dus ook geen zorgen te maken over de import van je kleding uit Vietnam.

Team Vietnam

We R Asia is opgericht in 2007, waardoor we jarenlange ervaring hebben met het duurzaam kleding produceren. Onze methodiek staat voor hoogwaardig Europees kwaliteitsmanagement, uitgevoerd door onze teams in sourcing, project management en kwaliteitscontroles. Kleding laten maken in Vietnam wordt dus door ons begeleid vanuit Nederland, en op locatie in Vietnam.

Sinds medio april 2020 hebben we een kantoor geopend in Ho Chi Minh City, Vietnam. Hier zitten onze Vietnamese collega’s Linh en Path, die de zoektocht naar leveranciers, de kwaliteitscontroles en de levering op zich nemen vanuit Vietnam. Zij verzorgen dus het hele proces van kleding produceren in Vietnam.

Bekijk hier alle teams die voor jouw bedrijf het proces van kleding laten maken in Vietnam verzorgen.

Duurzame kleding uit Vietnam

Kleding produceren in Vietnam kan veel uitdagingen met zich meebrengen, maar ook vooral veel voordelen. De productiekosten liggen er lager, de schaalbaarheid van je productie is vaak hoger en je zorgt voor een gezonde risico spreiding in je kleding productie.

Als jouw productiepartner zorgt We R Asia ervoor dat al onze leveranciers voldoen aan de kwaliteits- en duurzaamheidseisen van jouw kleding. Deze leveranciers worden ook regelmatig gecontroleerd door ons team in Vietnam, zodat de afgesproken kwaliteit gewaarborgd wordt.

Samen met onze leveranciers werken we naar steeds duurzamere producties voor kleding uit Vietnam. Zo zorgen wij ervoor dat kleding produceren in Vietnam voor jou verzorgd wordt, zodat jij je kan focussen op waar je echt goed in bent.

Kleding uit Vietnam: van aanvraag tot levering

Zodra je aanvraag besproken is en uitstaat, zal ons team in Vietnam gaan zoeken naar een potentiële leveranciers voor jouw kleding uit Vietnam. Deze leveranciers moeten voldoen aan jouw en onze kwaliteits- en duurzaamheidseisen. De sampleproductie gaat pas van start als jij akkoord bent.

Na goedkeuring van de sample instrueren we de leverancier dat het proces van kleding produceren kan starten. We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om ervoor te zorgen dat de kleding aan alle standaarden en normen voldoet. Ook houden we je regelmatig op de hoogte met nieuws over kleding in Vietnam laten maken.

Curious about what we can do for your company? Feel free to contact us through info@we-r-asia.com or +31 413 395250.