We R Hiring!

Michael – (1421 Consulting Group)
19 mei 2016
Van productie tot product
3 juni 2016
We R Hiring - Vacature inkopende projectmanager

We R Hiring - Vacature inkopende projectmanager

Ben jij op zoek naar een uitdagende full-time meewerk-stage binnen een dynamische, jong en internationaal opererend bedrijf? Dan is een stage bij We R Asia misschien wel iets voor jou. Wij zoeken per september een stagiair voor minimaal 36 uur per week.

We R Asia is een specialist in het leveren van maatwerkproductie vanuit China. Vanuit ons hoofdkantoor in Uden onderhouden wij contact met zowel onze klanten in Europa als onze collega’s op ons kantoor in Dongguan, China.

 

Werken bij We R Asia

Werken bij We R Asia houdt in dat je dagelijks contact onderhoudt met je collega’s in China en met de klant. Het is dus belangrijk dat je de Engelse taal goed beheerst, zowel mondeling als in geschrift.  Onder leiding van de projectmanagers werk jij mee aan de verschillende projecten en ben je mede verantwoordelijk voor de lach op het gezicht van onze klanten.

Jij verwerkt en vertaalt de productaanvragen van onze klanten en stuurt deze door naar jouw collega’s in China. De prijzen die jij ontvangt werk je uit in persoonlijke offertes en stuur je door naar de desbetreffende projectmanager.

Samen met de afdeling marketing-communicatie ben je verantwoordelijk voor de content op de website en de social media. Daarnaast ben je ook nauw betrokken bij de organisatie van het jaarlijkse netwerkevent van We R Asia. Tijdens de organisatie van dit jaarlijks terugkerende evenement krijg je veel verantwoordelijkheden en is er veel ruimte voor eigen creatieve inbreng.

 

Een willekeurige dag bij We R Asia ziet er als volgt uit:

Bij aanvang op kantoor start je eerst je computer op en ga je lekker een kop koffie halen. Samen met je collega’s plan je de dag in en verwerk je de binnengekomen e-mails. Wanneer je alle e-mails hebt verwerkt neem je al je taken door. Tussendoor heb je in de ochtend constant contact met je Chinese collega’s zodat je weer up to date bent van alle lopende projecten. Om 12 uur staat er een compleet lunchbuffet voor je klaar in ons Ideecafé. De middag kan jezelf vrij inplannen met de verschillende marketing- en communicatieactiviteiten, dit kan je op kantoor doen of op een inspirerende plek in de buurt. Aan het einde van de dag keer je terug naar kantoor en zorg je ervoor dat je jezelf zo goed mogelijk voorbereidt op de volgende dag, behalve op vrijdag.

 

Dit verwachten wij van jou:

  • Je bent een derde- of vierdejaars hbo student (marketing- of communicatie, commerciële economie of eventmanagement)
  • Je bent creatief en hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Goede beheersing van de Nederlandse & Engelse taal in woord en geschrift
  • Proactief, initiatiefrijk, zelfstandig en enthousiast
  • Je kan goed met druk omgaan
  • Social Media is voor jou bekend terrein
  • Je hebt een positieve instelling en mentaliteit
  • Dat je de vrijdagmiddagborrel zeker niet overslaat
  • In het bezit zijn van een Rijbewijs B is een pré

 

Tijdens deze stage krijg je ook de ruimte om aan je eigen schoolopdracht te werken.

 

Zie jij jezelf aan het werk bij We R Asia? Stuur dan snel jouw motivatie + cv naar:

info@we-r-asia.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *