WE R HIRING – Zoek jij nog een leuke stage?

Oprechte Zaken doen
Doet jouw bedrijf Oprechte Zaken?
30 oktober 2017
Chinese nieuwjaar lampionnen
Het Chinese Nieuwjaar: Zo vier je het
18 december 2017

WE R HIRING – Zoek jij nog een leuke stage?

Zoek je nog een leuke stage?

Zoek je nog een leuke stage?

Je hebt de ambitie om kennis opdoen over internationaal zakendoen. Je bent op een breed vlak inzetbaar. Je bent enthousiast en gemotiveerd. En je zit vol bruisende ideeën.
Dan heb je het perfecte profiel als fulltime meewerkstagiair bij We R Asia! Nu wordt je plekje nog warm gehouden, maar vanaf februari tot en met juni draai jij lekker mee vanachter jouw bureau.

 

Een kort verhaaltje over ons..

Een tien jaar lange ervaring met China is één van de zekerheden die We R Asia onderscheidend maakt. Dan hebben we het niet alleen over ons feilloze talent om met stokjes te eten, maar vooral over zakendoen en onderhandelen met China. We R Asia is flink aan het groeien, maar ons gezellige team is nog steeds ondergedompeld in een jonge ondernemende drive waarmee we proberen steeds verder te komen. Wat doet We R Asia dan precies?

We R Asia is een specialist in het leveren van maatwerkproductie vanuit China. Dit loopt uiteen van het uitbesteden van de productie van badkamermeubelen tot aan de productie van knuffels. We zoeken de juiste producent voor het gevraagde product. Dit maatwerk kunnen we mede realiseren vanuit ons kantoor in Dongguan, China, waar vijf Chinese collega’s aan het werk zijn. Vanuit ons hoofdkantoor in Veghel houden wij als vijfkoppig Nederlands team contact met zowel onze klanten in Europa als onze collega’s op ons kantoor in Dongguan.
Wat zijn jouw werkzaamheden daarin?

 

Waarom dit dé stage voor jou is!

Een meewerkstage bij We R Asia is voor jou echt een gamechanger, aangezien je nauw te maken krijgt met internationaal zakendoen. China is een sterk groeiende economie, die zicht steeds verder uitspreidt over de wereld. Een eerste kennismaking met de cultuur en de manier van onderhandelen geeft je een kennisvoordeel in de toekomst.

Je functie als stagiaire bestaat uit het ondersteunen van de projectmanagers met een hoop uiteenlopende taken. Je werkt bijvoorbeeld voor hen prijzen uit die je ontvangt in je persoonlijke offertes. Daarnaast ga je zo nu en dan mee naar klanten en organiseer je netwerkactiviteiten. Door het relatief kleine team kun je meedraaien met de vele werkzaamheden op het kantoor van alledag.

 

Waarom wij juist jou willen

Je bent een gemotiveerde student die breed inzetbaar is. Je bent niet bang je eigen verantwoordelijkheden te nemen, maar ook niet om vragen te stellen. We stimuleren creatieve en vindingrijke ideeën, ook bij jou als stagiaire. Je pro-actieve houding en een berg enthousiasme ontvangen we met open armen binnen het team. Je bent daarnaast natuurlijk sociaalvaardig en klantgericht, waardoor je bij onze medewerkers maar al helemaal bij onze klanten een lach op het gezicht kan toveren. En zij natuurlijk bij jou.

 

Kortom …

Je bent dus de aangewezen stagiair(e) omdat:

  • Je een hbo-student bent;
  • Je creatief bent en goede communicatieve en sociale vaardigheden bezit;
  • Je in het Nederlands, maar ook in het Engels, niet op je mondje gevallen bent, en je schriftelijk makkelijk met deze talen overweg kunt;
  • Je afspraken, deadlines en processen opstelt en met arendsogen in de gaten houdt. Plannen en overzicht houden staan immers op je lijf geschreven;
  • Je pro-actief, initiatiefrijk, zelfstandig en enthousiast bent;
  • Je stressbestendig bent;
  • Social media als je broekzak kent;
  • Je een positieve instelling en mentaliteit hebt;
  • Je de vrijdagmiddagborrel zeker niet overslaat!

 

 

Mogen wij je hebben?

Ben je net zo enthousiast over ons als wij over jou? Mogen wij je dan hebben als stagiair?

Stuur je motivatiebrief en CV naar info@we-r-asia.com, en wellicht zien we je hier binnenkort voor een gesprek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *