We R Hiring – Junior Projectmanager

Gelukkig Chinees Nieuwjaar
Het Chinees Nieuwjaar is weer in zicht!
7 januari 2019
Vacature Junior Controller
Junior Controller
19 april 2019

We R Hiring – Junior Projectmanager

Vacature Junior Projectmanagemen

Inleiding

Ben je goed in plannen, proactief communiceren, stressbestendig en vooral niet bang projecten op je te nemen in zowel Nederland als op locatie in Azië? Dan voel jij je vast als een koi karper in het water bij We R Asia als Junior Projectmanager!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Junior Projectmanager die een frisse wind laat waaien door ons toch al energieke en jonge team. We R Asia is de productiepartner voor bedrijven die grote oplages van een bepaald product willen laten produceren in Azië. Of dit nou badkamerwasbakken zijn of enorme knuffelmascottes; door onze lokale aanwezigheid met een kantoor in Azië en ervaring sinds 2007, zoeken wij de bijpassende leverancier met de juiste prijs-/kwaliteitsverhouding tegen een zo duurzaam mogelijk productieproces. En om dat waar te kunnen maken hebben wij de beste Junior Projectmanager nodig!


Functiebeschrijving

Als Junior Projectmanager bij We R Asia ben je de linking pin tussen onze salesman, het managen van projecten in China en de wens van de opdrachtgevers. 

Nadat onze salesman afspraken heeft gemaakt met de opdrachtgevers, zorg jij dat het project uitgezet wordt bij ons team in Azië. Deze gaat vervolgens de juiste leverancier zoeken die aansluit op alle wensen die door de klant zijn opgegeven. Jij zorgt als echte duizendpoot ervoor dat de aanvraag voor samples wordt uitgezet, dat de productie op het juiste moment van start gaat en op het juiste moment bij de klant wordt geleverd.  


Een greep uit je takenpakket:

 • New Business oppakken samen met de salesman
 • Samenwerken met ons team in Azië
 • Offertes en rapportages voorbereiden voor de klant
 • Het tijdig geven van up-to-date informatie aan de klant
 • Planningen voorbereiden en deadlines bewaken
 • Overzicht houden van jouw lopende projecten
 • Tijdig signaleren van issues en na overleg de besproken oplossingen doorvoeren

Wat verwachten we van jou?

Je hebt minimaal een HBO-opleiding afgerond in bijvoorbeeld communicatie of administratie, of aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Daarnaast heb je 0-3 jaar relevante werkervaring opgedaan en ervaring met MS Office. Kennis van textiel en stoffen is een pré.

Om helemaal de yin bij onze yang te zijn is je kennis van de Engelse taal in woord en geschrift op niveau, want het dagelijks schakelen met ons team in Azië vergt een goed communicatief vermogen!


Wat bieden we jou?

 • In het verzamelpand “The Creative Playground” in Veghel ga je aan de slag in deze leuke functie van minimaal 32-40 uur per week, samen met een gezellig team bestaande uit 5 collega’s.
 • Twee tot vier keer in het jaar ga je dat over de grens doen, in Azië met onze lokale collega’s.
 • Voor de invulling van deze functie als Junior Projectmanager krijg je een passend salaris, wat aangedikt kan worden met een gezamenlijke bonus voor het team op het moment de targets worden behaald. 
 • Daarnaast bieden we je een invulling voor je vrijdagmiddag, voorzien van Chinese biertjes, gezelligheid en karaoke!

Grijp je kans!

Stond er op jouw fortune cookie dat je je kans moet grijpen? Grijp hem dan nu, en stuur je CV en motivatiebrief ter attentie van personeelszaken naar remco@we-r-asia.com. Voor meer informatie over deze vacature kun je ons bellen op; +31 413 395250!

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *