Productie in China
Leer ondernemen in China: join the Experience Businesstrip!
5 oktober 2018
Kennisdeling zakendoen China
De kracht van kennis delen: Zakendoen in China
25 oktober 2018

WE R HIRING – Financial Manager

Vacature Financial Manager

Vacature Financial Manager

Administratief vaardige lezers, opgelet, want dit wil je voor geen goud missen! Uitgerekend jij bent namelijk de perfecte fit voor onze nieuwe vacature: je calculeert financiële vraagstukken namelijk in als geen ander en je wilt koste wat kost een duidelijk financieel overzicht hebben. Wij zijn voor 32 tot 40 uur in de week op zoek naar iemand die een bijzonder talent heeft op administratief vlak, en dus de vacature Financial Manager naar een hoger niveau kan tillen. We zijn op zoek naar jou!

 

We R Asia, aangenaam

Een tien jaar lange ervaring met China is één van de zekerheden die We R Asia onderscheidend maakt. Dan hebben we het niet alleen over ons feilloze talent om met stokjes te eten, maar vooral over zakendoen en onderhandelen met China. Wat doet We R Asia dan precies?

We R Asia is een specialist in het leveren van maatwerkproductie vanuit China. Dit loopt uiteen van het uitbesteden van de productie van badkamermeubelen tot aan de productie van knuffels. Dit maatwerk kunnen we mede realiseren vanuit ons kantoor in Dongguan, China, waar vijf Chinese collega’s aan het werk zijn. Het vraagt natuurlijk om een overzichtelijk en efficiënt projectmanagement systeem om vanuit ons kantoor in Veghel zo goed mogelijk te kunnen communiceren met ons kantoor in China. We R Asia is een sterk groeiend bedrijf, maar ons gezellige team is nog steeds ondergedompeld in een jonge ondernemende drive.

 

Op welke taken kun je rekenen als financial sales support bij We R Asia?

Als je ’s-ochtends schakelt met ons team in China is het voor jou al duidelijk waar we voor onze klant een munt kunnen slaan. Je ziet kansen en pakt ze direct aan. Je bent immers de ondersteuning en adviseurs van onze projectmanagers op financieel gebied. Je rekent af met de financiële vraagstukken van de projectmanagers en stelt voor hen rapportages op. Dit doe je naast je dagelijkse administratieve verantwoordelijkheden, zoals het slim inkopen van valuta, het bewaken van de cashflow en het onderhouden van contacten met de bank en de accountant. Jij zorgt ervoor dat We R Asia in soepele financiële banen wordt geleid. 

 

Dus, ben uitgerekend jíj onze nieuwe administratieve ster?

Je bent accuraat, berekend en oplossingsgericht. Je tekent liever binnen de lijntjes dan buiten, en voor jou is 1 + 1 gewoon 2, in plaats van 3 of 11. Je precisie is namelijk een vereiste om je functie goed uit te kunnen voeren. Maar naast deze nodige capaciteiten, weet je ons ook te vermaken met een stukje karaoke op de vrijdagmiddag. Voor ons is in dat geval 1 + 1 ook gewoon 2, en mag jij je talent komen laten zien tijdens een sollicitatie!

 

Het is een must dat je:

  1. Vaardig bent met het softwaresysteem AFAS, of een soortgelijke administratieve module;
  2. Een HBO denk- en werkniveau hebt op administratief gebied;
  3. Een starter bent, met max. 2 á 3 jaar werkervaring;
  4. 32-40 uur inzetbaar bent;

 

Grijp je kans!

Stond er op jouw fortune cookie dat je je kans moet grijpen? Grijp hem dan nu, en stuur je CV en motivatiebrief ter attentie van personeelszaken naar; remco@we-r-asia.com. Voor meer informatie over deze vacature kun je ons bellen op; +31 413 395250!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *