We R Hiring – Vacature Intern Sales Support

Chinese nieuwjaar lampionnen
Het Chinese Nieuwjaar: Zo vier je het
18 december 2017
Jasper loopt de Great Wall Marathon
IJzersterke voornemens: Jasper loopt de Great Wall Marathon
8 januari 2018

We R Hiring – Vacature Intern Sales Support

We R Hiring

We R Hiring

Intern alles perfect op rolletjes hebben lopen is voor jou een must. Waar de salesman zijn vuur spuwt, zorg jij dat het wordt geblust en verwerkt. Jij zorgt ervoor dat het team van We R Asia sterk staat als een terracotta-leger. Zie jij jezelf al deze vacature vervullen? 

 

Dit staat op je lijf geschreven omdat …

Je niet alleen intern een ster bent, maar ook internationaal georiënteerd bent. Je bent een kei in de communicatie tussen Nederland en China, en kan dit in mondeling en schriftelijk Engels professioneel overbrengen. Wederzijds respect is namelijk één van je pro’s. Voor onze salesman Remco verwerk je daarnaast gespreksverslagen en ben je een ondersteuning in klantencontact. Tevens werk je de projecten uit, welke je met andere collega’s bespreekt. Je bent een klassementstrijder, een alleskunner, een allrounder, een manusje van alles. Kortom: een echte duizendpoot.

 

Daarom zoeken we jou!

Je neemt belangrijk werk uit handen en draait je hand niet om voor nieuwe taken. Je kunt goed omgaan met programma’s als Excel en een CRM-systeem (AFAS), waardoor werkzaamheden soepel verlopen. En je bent energiek, dynamisch en sluit naadloos aan op ons jonge team. Met je bevlogenheid komen we als team nét dat stapje verder.

 

Kortom…

Ben jij de Yin die onze Yang aanvult? Dan ben jij op de volgende punten een aanwinst voor ons team:

  • Allereerst heb je een aardig HBO denk- en werkniveau;
  • Werkervaring met programma’s als Excel en een CRM-systeem (AFAS) zijn een pré;
  • In het Nederlands, maar ook in het Engels, kun je jezelf mondeling en in geschrift goed verstaanbaar maken;
  • Je bent breed inzetbaar;
  • Een werkweek zal bestaan uit 32-40 uur;
  • Je bent woonachtig in de regio Uden/Veghel.

 

 

Nog benieuwd naar wie wij zijn?

Een tien jaar lange ervaring met China is één van de zekerheden die We R Asia onderscheidend maakt. Dan hebben we het niet alleen over ons feilloze talent om met stokjes te eten, maar vooral over zakendoen en onderhandelen met China. We R Asia is flink aan het groeien, maar ons gezellige team is nog steeds ondergedompeld in een jonge ondernemende drive waarmee we proberen steeds verder te komen. Wat doet We R Asia dan precies?

We R Asia is een specialist in het leveren van maatwerkproductie vanuit China. Dit loopt uiteen van het uitbesteden van de productie van badkamermeubelen tot aan de productie van knuffels. We zoeken de juiste producent voor het gevraagde product. Dit maatwerk kunnen we mede realiseren vanuit ons kantoor in Dongguan, China, waar vijf Chinese collega’s aan het werk zijn. Vanuit ons hoofdkantoor in Veghel houden wij met zijn zevenen als Nederlands team contact met zowel onze klanten in Europa als onze collega’s op ons kantoor in Dongguan.

 

 

Mogen wij je hebben?

Ben je net zo enthousiast over ons als wij over jou? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar remco@we-r-asia.com, of bel op +31 413 395 250, en wellicht zien we je hier binnenkort voor een gesprek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *