Leer ondernemen in China: join the Experience Businesstrip!

Kick-Off weekend NAHSS
In een zomer omgedoopt tot China-expert
15 juni 2018
Kennisdeling zakendoen China
De kracht van kennis delen: Zakendoen in China
25 oktober 2018

Leer ondernemen in China: join the Experience Businesstrip!

Productie in China

Productie in China

De meest futuristische kantoren schieten als paddenstoelen uit de grond in het nieuwe zakelijke epicentrum van de wereld. Het land waar innovatie de drijvende kracht is, en technologie de vertolking van het dagelijkse leven. Vele westerse multinationals hebben zich al gevestigd in dit Verre Oosten, maar daarmee is de gestage ontwikkeling nog lang niet klaar: China gaat ons in een ‘flitstreinvaart’ voorbij. Tijd om op deze golf mee te gaan, en te leren van deze grootmacht!

 

Leren ondernemen in China

Ben je geïnspireerd door China? Of wellicht georiënteerd op zaken doen met, of ín China? Als ondernemer of zakelijk leider is een businesstrip dan geen overbodige luxe: Reisbureau Experience Travel organiseert namelijk samen met een aantal China georiënteerde ondernemers in 2019 een 8-daagse adembenemende zakelijke rondreis door China. Het is immers niet meer de vraag óf China een economische voorsprong heeft, maar hoe hierop in te spelen.

De reis bestaat uit inspirerende en leerzame bedrijfsbezoeken naar bedrijven als Huawei, BYD, maar ook bijvoorbeeld het succesvolle Nederlandse bedrijf SHV Energy. Interessante lezingen over de do’s en don’ts, innovatie en produceren in China zullen gegeven worden door onder andere Paul van Hek en onze eigen Jasper Delisse.

 

Even ontspannen..

Een businesstrip boordevol leringen en kennisvergaring dus. Toch fijn als je na een overweldigende food tour en het adembenemende uitzicht vanaf de Chinese muur éven kan ontspannen in je luxueuze vijfsterren-hotel.

De Experience Businesstrip China biedt plek voor 18 deelnemer. Is dit voor jou een welkome toevoeging aan je huidige zakelijke kennis en vaardigheden met betrekking tot China? Kijk dan hier voor weer informatie!

 

Voorlopig programma

  • Dag 1-2

Vliegreis  Amsterdam – Hongkong. Citytour HongKong. Lezingen over de ontwikkelingen in China en zakendoen in China. Bezoek PEAK mountain en een welkomstevent bij het consulaat generaal.

  • Dag 3:

Shenzhen (silicon valley van China). Bezoeken aan Huawei en Tencent (WeChat) en ervaar het SMART city concept.

  • Dag 4:

Shenzhen & Guangzhou. Bezoeken aan SHV Energy (Maarten Bijl; CEO en spreker world global forum) en BYD samen met passende lezingen.

  • Dag 5:

Guangzhou. Business Bicycle tour (ervaar de transformatie van oud naar hyper modern). Bezoeken enkele productie bedrijven. Optioneel: bezoek grootste golfbaan en/of grootste voetbal Academy ter wereld.

  • Dag 6:

Vlucht naar Beijng. Peter Pronk (eigenaar 1421) geeft lezing over zijn ervaringen en tips. Bezoeken enkele aansprekende bedrijven als Fokker Elmo.

  • Dag 7:

We bezoeken de verboden stad en de Chinese muur. In de avond volgt een laatste diner met de Nederlandse ambassadeur en enkele ondernemers/sprekers.

  • Dag 8:

Rechtstreekse terugreis met KLM naar Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *