In de media

"Toon respect"

Jasper Delisse begeleidt met zijn bedrijf We R Asia Europese ondernemingen die hun producten in China willen laten maken. Lees hier waarom respect een belangrijke factor is in het Chinese bedrijfsleven.
Lees artikel

Hier moet je op letten bij outsourcing

Een lagere kostprijs. Dat is voor vrijwel elke Nederlandse ondernemer de belangrijkste reden om ver weg, vaak in Azië, te gaan produceren. Het moet wat opleveren om je spullen van zo ver te halen. En dat geldt volgens Jasper Delisse van We R Asia, specialist in het uitbesteden naar China, pas als je over substantiële aantallen praat.
Lees artikel

Interview Jasper Delisse in Brabants Dagblad

Hij is net terug van een zakenreis naar China met Tonnie van Deijne. "Die doet toch in Japanse auto-onderdelen?" reageert de verslaggeefster verbaasd. "Jazeker, maar die onderdelen worden vaak gemaakt in China."Na twee uur praten met Jasper Delisse kun je beter opsommen wat er niet in China gemaakt wordt. Bent u nieuwsgierig naar het gehele artikel uit het Brabants Dagblad?
Lees artikel

Presentatie Jasper op 'China Made Easy' event

Als China deskundige is Jasper gevraagd om zijn ervaringen over te brengen en tips mee te delen over het sourcen van producenten in China. In September heeft Jasper Delisse gesproken op het event “China made Easy”. Georganiseerd door Intervracht Nederland om het land China meer onder de aandacht te brengen bij haar klanten. Deze tips willen we ook graag met u delen.

Interview Jasper Delisse in Elsevier

In het eerste jaar van mijn masterstudie vroeg mijn oom of ik interesse had om in China te werken. Hij heeft een bedrijf in Dongguan, op anderhalf uur rijden van Hong Kong. “Jij kan in China leven,” zij hij. Ik geloofde dat in eerste instantie niet, maar ben toch twee weken gaan rondkijken bij zijn bedrijf en de leveranciers. Lees hier verder om te zien hoe We R Asia is ontstaan.
Lees artikel

Interview van Jasper Delisse door ''Management Team''

Hoezo recessie? De economie van China groeit dit jaar naar verwachting 10 procent. Deel 10 van de serie over succes in China: Jasper Delisse van We R Asia. Van mallen, kunststof producten, auto-onderdelen tot aan meubilair. Voor We R Asia lijkt geen business te gek. Lees hier verder hoe We R Asia de contacten onderhoudt in China en in Nederland.
Lees artikel

Artikel Jasper Delisse in MT

Waar Europa economisch voortsukkelt, groeien de Chinese bomen nog steeds tot in de hemel. Drie jonge managers over hun avontuur. Jasper Delisse is er een van de twee directeuren bij We R Asia. Hij ­vertelt ‘toevallig’ in deze business te zijn ­gerold. Bent u benieuwd naar de avonturen die Jasper in China beleeft, lees dan snel verder.
Lees artikel