We R Hiring – Word jij onze nieuwe AFAS specialist?

Drijvende zonnepanelen in China
Een groen landschap aan zonnepanelen in China
8 februari 2018
Remco in China
Remco’s vuurdoop in China
2 maart 2018

We R Hiring – Word jij onze nieuwe AFAS specialist?

We R Hiring, vacature

We R Hiring, vacature

Administratief vaardige lezers, opgelet, want dit wil je voor geen goud missen! Je bent bekend met de bedrijfssoftware AFAS en je wil koste wat het kost een duidelijk financieel overzicht hebben. In dat geval hebben we een perfect plekje bij We R Asia voor jou.

.

.

Ook voor ons is een duidelijk financieel overzicht (bijna) het enige wat telt. AFAS is hiervoor een makkelijk hulpmiddel, alleen zijn we ervan overtuigd dat deze software ons bedrijf een stuk meer te bieden heeft. Daarom zijn we opzoek naar iemand die ons de verdieping in brengt met AFAS.

.

.

Wat breng je ons?

Voor een periode van minimaal een half jaar ben je 16 uur per week op kantoor bij We R Asia. Als ondersteuning van onze administratieve kanjers Christel en Anita breid je de kennis van AFAS op financieel vlak uit.

.

.

En wat brengen we jou?

Je krijgt de vrijheid je kennis over AFAS op jouw manier over te brengen op ons administratieve team. Daarnaast heb je doorgroeimogelijkheden voor een administratieve job binnen We R Asia.

.

.
Over We R Asia

Een tien jaar lange ervaring met China is één van de zekerheden die We R Asia onderscheidend maakt. Dan hebben we het niet alleen over ons feilloze talent om met stokjes te eten, maar vooral over zakendoen en onderhandelen met China.

We R Asia is specialist in het leveren van maatwerkproductie vanuit China. Dit loopt uiteen van het uitbesteden van de productie van badkamermeubelen tot aan de productie van knuffels. Dit maatwerk kunnen we mede realiseren vanuit ons kantoor in Dongguan, China, waar vijf Chinese collega’s aan het werk zijn.

.

.

Grijp je kans!

Sluit deze job precies aan op jouw kennisgebied? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar remco@we-r-asia.com, of bel op +31 413 395 250!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *