Boly neemt je mee ‘ on a rainbow way to China ’

Al 5 jaar een klik - De kracht van netwerken
Al 5 jaar een Klik – De kracht van netwerken
15 augustus 2017
Qixi Jie, Chinese Valentijnsdag
Liefde is een werkwoord, waar in China aan gewerkt wordt
28 augustus 2017

Boly neemt je mee ‘ on a rainbow way to China ’

Boly is één van onze Chinese collega’s. Als verantwoordelijke voor de kwaliteitscontroles bij de fabrieken heeft hij een fulltime baan bij We R Asia. Ondersteund door het vierkoppige team helpt Boly mee aan de successen voor onze klanten. Stagiaire Anna heeft het afgelopen half jaar met Boly samengewerkt. Samen met zijn vrouw en zoontje nodigt Boly Anna daarom uit voor een paar heerlijke westerse sandwiches en een ‘ trip on a rainbow way to China ’.

 

 

Boly’s bezigheden

In een eerder interview met Boly legde hij ons zijn exacte functie uit: ‘Mijn taak is om de productaanvragen uit te werken: ik krijg een aanvraag binnen vanuit Nederland en werk dit samen met de leveranciers uit. Wanneer de order geplaatst is, volg ik het complete proces en voer ik tussentijds kwaliteitscontroles uit. Ik controleer of het product voldoet aan de wensen van de klant en de Europese kwaliteitsnormen en maak hier een rapport van. Deze feedback stuur ik terug naar Nederland, als de klant vervolgens akkoord gaat, zorg ik ervoor dat het product gereed gemaakt wordt voor transport.’

 

 

Bij Boly thuis

Een harde werker dus. Toch zorgt Boly dat hij genoeg tijd voor zijn gezin vrij maakt, zodat hij één keer in de week iets leuks met hen kan gaan doen.  Samen met zijn vrouw Jeana en zijn zoontje Roy woont hij in een appartement in Dongguan. De typische wand van vierkante ramen en de vrolijke prints op de meubels zorgen voor een mooi Chinees interieur.

 

 

Roy & Rainbow Rails

Onder het genot van een sandwich en het gezelschap van de hartveroverende kleine Roy heeft Anna weer een paar mooie beelden geschoten. Ook nemen Boly en Roy Anna mee naar de Rainbow Rails; een bijzondere bezienswaardigheid in Dongguan. Bekijk de vlog hieronder!

 

 

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de rest van ons hardwerkende team in Dongguan? Anna’s camera blijft draaien, dus binnenkort verwachten we een update over onze Chinese collega Schumi.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *